Jak naladit štěstí přehled

Jak naladit štěstí https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477527/bmid_jak-naladit-stesti-IUH-477527.jpg 4 50 50

Autorka bestselleru Šťastní lidé čtou a pijou kávu tentokrát rozehrává emotivní příběh dvou manželských dvojic, jež svede dohromady dramatická dopravní nehoda. Vztah galeristky Avy a veterináře Xaviera se ocitá v krizi. Zatímco on se zotavuje v nemocnici ze zranění, ona se marně pokouší vzbudit u něj zájem. Xavier má ale plnou hlavu houslistky Constance, již zranil při havárii na motorce. Avu může pochopit jen umělkynin manžel, dirigent Sacha, jehož potkává na chodbách nemocnice. Oba trpí, přestože skutečnou bolest prožívají jejich partneři. Vzájemné pochopení a podpora jsou pro ně stejně důležité jako vytrácející se láska.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto
Originální název:

Nos résiliences , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak naladit štěstí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Rosana
14.02.2023 5 z 5

Skvělá knížka, ostatně jako všechny od této autortky. Těším se už na Hotel pod šťastnou hvězdou. Předpokládám, že ji taky přečtu během pár dní /hodin, jako tuto.

Mermaida
19.09.2022 4 z 5

Autorka opět nezklamala - i když zrovna tahle kniha byla o něco slabší než ty dvě, které jsem četla před ní. Ale, jak už jsem se mohla několikrát přesvědčit, knihy autorky mi sednou. Agnes píše poutavě a emočně zároveň, alespoň já to tak s jejími knihami mám. Přesto mi takhle kniha přišla jiná (odlišná), oproti těm, které jsem dosud četla. Vede hodně k zamyšlení: jak by se člověk (myšleno třeba čtenář) potýkal s takovou krizovou situací, jako je v knize. Jak by se zachoval? Člověk je druh jedinečný a každý bychom takovou situaci vnímali (a stavěli se k ní) jinak. Mě třeba osobně hodně překvapil konec - nečekala jsem ho takový - jaký byl. Autorka napsala opět silný a čtivý román, ve kterém opět zvítězila láska.


Kristy.Seb
19.05.2022 4 z 5

Život může jít dál.

Pro mě se příběh dlouho táhnul... začátek se mi líbil. I když mi přišlo od začátku divný, proč Xavier téměř nechodil podpořit svoji ženu v práci... Ale cestu k sobě nakonec našli.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (39. týden)

26.09.2021


Knižní novinky (44. týden)

25.10.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jak naladit štěstí v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených69x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených1x
v Knihotéce139x
v Chystám se číst84x
v Chci si koupit18x
v dalších seznamech4x