Čtyři legendy přehled

Čtyři legendy https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/344499/bmid_ctyri-legendy-EMu-344499.jpg 4 51 51

Jack West Jr. série

< 4. díl >

Jack spolu s patnácti muži unesenými z tajné základny byli vybráni, aby změřili síly při Velkých hrách. Z klání na život a na smrt vzejde v souladu s pradávným rituálem pouze jediný vítěz, ovšem odmítnout účast nepřipadá v úvahu. V průběhu vražedného boje Jack odhalí záhadné mocnosti stojící v pozadí: čtyři legendární království.... celý text

Literatura světová Thrillery Sci-fi
Vydáno: ekniha , Alpress
Originální název:

The Four Legendary Kingdoms , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čtyři legendy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

ThomasRuhe
17.06.2023 3 z 5

Reilly je fakt slušný fantasta. Příběh je pěkná bláznivina. Musím přiznat, že dost mi pomohly nákresy jednotlivých arén, protože jen ze samotného popisu bych měl problém si ta bojiště představit. Jinak ,, hry'' jsou místy celkem přehnané a v jejich průběhu dochází klasicky k několika záchráněním v poslední chvíli.
Knihu je potřeba brát s rezervou a reálnost moc neřešit, tak tedy díky tomuto hledisku zhodnotím román na 60%.

maximus13
12.05.2021 2 z 5

Těšil jsem se na čistě eliminační akci. Té bylo v knize dosyta, ale proč tam byly zamíchány nějaké bláboly o vyosení galaxie, která letí na Zemi a podobné mystické hovadiny? Chápu, že kniha zapadá do série Jack West a že ostatní knihy jsou na mystice založeny, ale když je jako žánr thriller, tak by to mělo být něco extra. Tato kniha by si zasloužila vydání čistě samostatně pouze jako eliminace závodníků. Není to thriller, ale fantasy! A toho štěstí, které Jack West měl bylo už opravdu přehnaně. Mít tolik štěstí jako on, tak už vsázím Sportku a určitě bych vyhrál první pořadí. Některé scény byly totiž vyloženě přehnané a totálně mimo mísu.


petulik330
08.02.2021 5 z 5

Další dobrá kniha o záchraně světa. A kdo jiný by mo mohl zachránit než starý dobrý Jack West že svou dcerou a jejím kamarádem.
Na této knize se mi líbilo to, že se Jack setkal se Strašákem. Chvílemi jsem nevěděla komu mám fandit a byla jsem ráda, že jsem si nakonec nemusela volit mezi mými dvěma oblíbenými hrdiny a že oba dva se z toho nakonec dostali docela v pořádku.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Čtyři legendy v seznamech

v Přečtených61x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených4x
v Knihotéce57x
v Chystám se číst21x
v Chci si koupit2x

Štítky knihy

australská literatura hry únosy fantasy

Autorovy další knížky

Matthew Reilly
australská, 1974
2001  86%Polární stanice
2002  82%Chrám
2006  84%Zlatý kámen
2006  83%Strašák
2002  75%Souboj