Kritický stav přehled

Kritický stav
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/351404/kriticky-stav-hjt-351404.jpg 4 129 129

Doktorka Angela Dawsonová má zdanlivo všetko :vlastní rozprávkový apartmán v centre New Yorku a užíva si výhody,ktoré jej prináša život úspešnej podnikateľky.Zakladá a rozbieha spoločnosť Angels Healthcare,vlastní balík akcii troch špecializovaných kliník,má pred sebou ružovú budúcnosť a verí,že sa jej ambície naplnia. Angelin starostlivo vybudovaný svet však začne rúcať stafylokoková infekcia,ktorá sa šíri vo všetkých troch klinikách,zomierajú pacienti a vznika aj finančný problém.Obete infekcii končia v Ústave súdneho lekárstva ,kde ich obhliada doktorka Laurie Montgomeryova.V stávke je okrem profesionálneho aj jej osobný záujem-jej priateľa Jacka čaká operácia kolena.Laurie sa rozhodne vyšetrovať úmrtia na vlastnú päsť.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Critical , 2007


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kritický stav. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

Naďa2411
18.07.2023 1 z 5

I já mám stejný názor, nešlo se začíst. Začátek se vyvíjel slušně, pak to autorovi "ujelo" jinam než jsem očekávala. Nedočetla jsem.

Lily101
28.10.2022 2 z 5

Ne a ne a ne se začíst. To se mi u Cooka nestává.

Snad (zatím) nejdéle čtená kniha od výše uvedeného autora a zatím nejslabší “cookovka”, co se týče akce, napětí a čtivosti. Nikdy se mi u autora nestalo, že bych se do četby jeho knihy musela nutit, spíš naopak. Tak snad byla tato kniha výjimkou potvrzující pravidlo.

Uděluji dvě obligatorní hvězdičky za snahu autora i celého týmu nutného k vydání této knihy jak v anglickém znění, tak v tom českém.

P.S.-Hodně mi vadilo, jak se v knize psalo o tom, že to není jeden komplex, ale tři kliniky/nemocnice. Možná tři kliniky (tři nemocnice spíš ne/jsem laik co se zdravotnictví týče/), avšak spadající pod jednu soukromou společnost. Nevím, zda chyba překladu či se to vyskytuje i v originálním znění, avšak dost mi to vadilo.


Kontryhelka
01.12.2020 5 z 5

Všechny knihy od pana Cooka jsou čtivé,pěkně napsané a příběh má spád a švih. Přečetla jsem všechny, i když jsou na jedno brdo, ale jsou jako droga. Musela jsem číst další a další a další dokud jsem je všechny nezdolala. Ale nelituji. Bylo to opravdu pěkné čtení. Občas celkem mrazivé a kolikrát jsem si říkala, zda všechno to zlo, mamon a nelidskost a nedůstojnost, těm záškodníkům stojí za to, aby bylo zničeno tolik životů, rodin a dobré pověsti. A svědomí? to zřejmě ti prevíti ani neví, co je. V Cookových knihách je barvitě vše popsáno a bohužel se to děje i v reálném životě a světě. Ne každý ctí lidské hodnoty a bohužel pro spoustu lidí peníze, pohodlný život a kariéra nesmrdí. Bohužel dobří a poctiví lékaři a lidé,kterým lékařská etika něco říká jsou pronásledováni a usiluje se jim o život. Hlavně aby nezhatili plány těm padouchům. Ale milovníkům tohoto žánru není třeba dalších komentářů. Ti sami nejlépe ví, jaká četba je ta pravá.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kritický stav v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených252x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených5x
v Knihotéce153x
v Chystám se číst41x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech2x