Dokonalá lítost přehled

Dokonalá lítost
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511134/bmid_dokonala-litost-Qjs-511134.jpg 5 667 667

Strach je odjištěná nálož. Sedmý případ Luca Callanacha a Avy Turnerové. Edinburgh ochromily vražedné bombové útoky. Oběti se počítají v desítkách a smrt neušetří ani místní policejní oddělení. Šéfinspektorka Ava Turnerová a inspektor Callanach ale nesmějí dovolit, aby jim utrpěné osobní ztráty zabránily vypátrat pachatele. Jak je možné, že nezanechává žádné stopy a je pokaždé o krok před nimi? Avě s Lucem nakonec nezbude nic jiného než dál kráčet vstříc pasti, která je má zničit. Nejvýbušnější případ jejich kariéry začíná a vše, na čem jim kdy záleželo, může skončit v troskách.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kniha Zlín

One for Sorrow, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokonalá lítost. Přihlašte se a napište ho.

petraj30
předevčírem 5 z 5

Ano, už taky chápu jak motiv pachatele (kvůli kterému bych asi vraždila taky), tak název knihy.
Od začátku knihy jsem se nedokázala odtrhnout. Bylo to velmi napínavé i smutné. I když zemřelo plno nevinných lidí, tak nějak jsem chápala, proč to všechno.
Ovšem úplný konec mě přeci jen trochu dostal. Nejsem si 100% jistá, ale myslím, že to bylo všechno více či méně uzavřeno a další díl se nechystá. Ale volám po něm. Námětů je jistě plno.
Byla to bomba... vlastně několik, ale stálo to za to.

Abikk
06.06.2025 4 z 5

Vynikající díl, poslechnuto za jeden a půl dne. Tato "dokonalá" série je výborná. Trochu mě děsí, že je to už skoro 3 roky od vydání originálu a další díl nikde. Pokud již žádný nevyjde, hold si sérii sama uzavřu jako happy end a vrhnu se na Connie :o)

Persefona
30.05.2025 5 z 5

Tato série měla spád a vyvrcholením byl tento díl. Zápletky byly propracované, nápadité, často šokující. V dokonalé lítosti byla rozpolcenost, lidské neštěstí a hořká pomsta. A ten konec? Proč to autorka jen udělala. Doufala jsem v lepší konec pro hlavní hrdiny. Bylo mi to líto.

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2023)

01.09.2023

10 nejprodávanějších eknih (duben)

11.05.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

„Bezpodmínečná láska je tou nejničivější silou ve vesmíru. Dřív nebo později zlomí nás všechny. “

Kniha Dokonalá lítost v seznamech

v Mé knihovně272x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)