Zlá minuta přehled

Zlá minuta https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/40543/zla-minuta-40543.jpg 4 53 53

Inspektor Klubíčko série

< 3. díl >

V knize detektiv Klubíčko vyšetřuje vraždu krásné mladé dívky, služebné jednoho známého lékaře, jejíž mrtvola je objevena uprostřed mrazivé prosincové noci v bedně na písek. Řešení případu Klubíčkovi umožní psychologická analýza, zkoumání charakteru i motivací zainteresovaných osob. Příběh, svědčící o autorově velkém charakterizačním umění i fabulační dovednosti, udrží čtenáře v napětí do posledního okamžiku.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlá minuta. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

rafan65
17.10.2021 4 z 5

Pěkný příběh který má spoustu variant a podezřelých. Kdysi jsem už četl některé případy detektiva Klubíčka ale tento příběh jsem neznal. Je to klasická česká detektivka na odpočinek a relaxaci.

RADOST
25.11.2020 3 z 5

Příběh ze starých časů. Zločin v době, kdy se velmi dbalo na dobrou pověst, i když podstata lidí a jejich činy se zas tak nelišily od těch dnešních. Vyšetřování bez techniky, jen logika a znalost psychiky. A jakási lidskost. Jak jinak, když spolu u kávy hovoří známí a svědomí je neviditelné.


edith79
22.08.2017 3 z 5

Detektivní příběh u kterého jsem bohužel dost brzy odhalila pachatele. I tak to bylo zajímavé čtení, kde na vás dýchne jakási nostalgie z vyšetřování zločinu bez moderní techniky, kdy se vyšetřovatel musí spolehnout hlavně na svůj postřeh a důvtip.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zlá minuta v seznamech

v Přečtených76x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených3x
v Knihotéce69x
v Chystám se číst6x