Hvězdy na cestě přehled
Karin Krajčo Babinská
Každý má svůj příběh, jen ho nikdy nevidíme celý V minulosti stárnoucího slavného herce Igora a jeho dcery, úspěšné spisovatelky Vandy, se skrývá tragédie, která navždy změnila jejich životy. Po letech odcizení se setkávají na Krétě, aby tu splnili jedno poslední přání. Podaří se jim během společných dnů ustát řadu vypjatých situací a najít k sobě ztracenou cestu? Emotivní vyprávění o vině a odpuštění vás spolu s hrdiny dovede k jasnému poselství: Každý má svůj příběh, jen ho nikdy nevidíme celý.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hvězdy na cestě. Přihlašte se a napište ho.

Ke knize jsem se dostala náhodou a byla velmi překvapená. Zajímavé čtení a pár čtenářů by se v něm mohlo najít.

Mile mě to překvapilo. Příjemné číst knihu české autorky s děním jinde než v Čechách. Od Karin jsem už četla knihu Za sny a obě se četly dobře. Oddechové, i když emočně nabité.
Knižní novinky (42. týden)
11.10.2020
„Něco se v ní změnilo. všechny ty ranní slzy, co prolila otci v náručí, odplavily nánosy bolesti a strachu. A odkryly sílu, která tam vždycky byla. Jako když po zimě začnou na holé větvi rašit nové lístky, jako když přesazená květina znovu zakoření.“
„Probudila se za svítání, obloha zářila barvami, zpěv ptáků ohlašoval nový den, Včerejší pláč všech vyčistil, slzy s sebou odnesly smutek i lítost.“
Kniha Hvězdy na cestě v seznamech
v Přečtených | 1 143x |
v Mé knihovně | 208x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2020 | ![]() |
2022 | ![]() |
2018 | ![]() |
2024 | ![]() |
2017 | ![]() |
Krásně jsem si početla a taky si trochu poplakala, ten psí osud Kluka mě dojímal o to víc, že naši milovanou fenku zlobí zdraví a já si vybavuji jak jsme si ji několikaměsíční přivezli před pěknou řádkou let z trojského útulku a kolik radosti, věrnosti a tiché podpory a bezpodmínečné lásky nám všem za ty roky věnovala. Ach jo, prostě ty stránky psané z pohledu psího hrdiny ve mně tedy hodně emotivně rezonovaly. A také prostředí Kréty, bájný ostrov, opředený mýty, políbený Bohy, plný historie a přenádherné přírody. Byla jsem tam několikrát, znám ho dobře a všechna místa zmíněná v knize navštívila, zase spousta vzpomínek:-). A v neposlední řadě, příběh sám. Skvěle se četl, nemohla jsem se odtrhnout. Bylo to dojemné, veselé i smutné, ty osudy jednotlivých postav byly uvěřitelné a já je prožívala spolu s nimi. Výborná knížka s krásným koncem. Tak snad jen... proč jsem tuto autorku objevila tak pozdě?!? Ale já to doženu, Tsunami už mám také doma :-).