Hubneme s rozumem v praxi přehled
Iva Málková , Jaroslava Štochlová
Glykemická kuchařka je určená pro všechny, kteří mají zájem o zdravou výživu a chtějí hubnout bez pocitu hladu. Obsahuje konkrétní tipy a recepty na snídaně, obědy a večeře s nízkoenergetickou hodnotou a výhodným poměrem živin, vhodné pro hubnutí a udržení váhy. Umožňuje aktivní výběr jídelníčku pro celou rodinu dle vlastní chuti, bez zatěžování počítáním kilojoulů.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hubneme s rozumem v praxi. Přihlašte se a napište ho.
Pěkné barevné ilustrace, dobře pochopitelný a názorně vysvětlený glykemický index. V této knize si své najde člověk, který se zdravou výživou začíná i ten, který již o této problematice něco ví a hledá další informace. Druhou polovinu knihy tvoří recepty, z nichž mě mnohé zaujaly - nejvíc se mi u nich ale líbí poměry bílkovin, sacharidů, tuků a energie, které jsou u každého pokrmu uvedené.
Kniha Hubneme s rozumem v praxi v seznamech
tahle kuchařka mi pomohla krásně nastartovat metabolismus a díky ní jdou tuky krásně dolů (rukou v ruce s pohybem a pitným režimem )