V bouři přehled

V bouři https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445969/bmid_v-bouri-9uK-445969.jpg 4 111 111

Hrad Dunmor série

< 2. díl

Může Lexie Cavendishová, mladá designérka, která se ujala renovace honosného sídla Dunmor Castle, Graysonovi, synovi majitele domu, opravdu věřit? Navzdory všem pochybnostem se totiž do pohledného Ira vášnivě zamilovala. A přesto cítí, že se na Dunmor Castle musí obávat o své bezpečí. Někdo chce totiž za každou cenu zabránit tomu, aby objasnila osud své matky, která před dvaceti lety beze stopy zmizela. Je Grayson součástí těchto intrik? Když jí muž jejího života náhle vyčte, že chce připravit jeho rodinu o domov, učiní závažné rozhodnutí a sama se postaví stínům minulosti…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Der Halt im Sturm , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V bouři. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (32)

KatieKuli
17.04.2024 3 z 5

Tohle nebyl můj šálek kávy, opravdu naivní "telenovela" s co největším počtem zvratů, romantickými povzdechy, zdůvodňováním každé myšlenky, teatrálními emocemi... U prvního dílu jsem se chvílemi usmívala nad scénářem jak pro prababičku, ale u druhého dílu se tlačilo více na pilu a už mi to chvílemi lezlo na nervy.
Vyústění zápletky mi došlo už v prvním díle. Jen jsem si říkala, že to asi nebude pravda, protože to je vážně moc. No vida a nebylo.

monika0181
11.10.2023 5 z 5

Svižné pokračování série Dunmor Castle. Příběh pokračuje svižně a srále překvapuje dějovými zvraty a novými zápletkami. Myslím, že jiní autoři by z toho udělali vice knih. A právě proto se mi autorka líbí, že není kniha nacpána prázdnou omáčkou, ale opravdu je pořád, co číst. Rozuzlení některých zápletek se dalo i předvídat, ale je psáno opravdu neotřele, že Vás to zaujme. Na někoho to může být delší, ale já si oba díly moc užila.


Honzin
08.08.2023 4 z 5

Vše jsem obsáhle napsal v úvodní knize Stopy minulosti. Takže jen, že se jedná o kontinuální pokračování příběhu a zde se dozvíme rozuzlení.
Jediné, co bych přidal je, že si nevybavím obraz, jak Lexie vlastně vypadá - její popis.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (44. týden)

25.10.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha V bouři v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených148x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených6x
v Knihotéce193x
v Chystám se číst83x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech4x