Ztracená přehled

Kathryn Taylor

Barvy lásky série

Návštěva Říma? Pro mladou Britku Sophii Conroyovou je to něco výjimečného. Ale nikdy by nevěřila, co na ni v tomto věčném městě čeká. Setkání s hříšně atraktivním profesorem umění Matteem Bertanim jí naprosto změní život a odhalí nové dimenze rozkoše...

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2014 , MOBA (Moravská bastei)
Originální název: Colors Of Love - Lost, 2012

Co říkají o knize uživatelé?

Názory na tuto knihu se výrazně liší. Někteří čtenáři ji považují za nudnou a předvídatelnou. Kritizují opakující se motivy a slabé postavy. Jiní však oceňují prostředí a vývoj příběhu, který je napínavý a čtivý. Hlavní hrdinové, Sophie a Matteo, si získali mnoho fanoušků, i když ne všichni byli spokojeni s odklonem od předchozích postav. Závěrečný díl vzbuzuje zvědavost, ale očekávání se liší. Více v komentářích.

Komu by se kniha Ztracená mohla líbit?

• Čtenáři hledající oddechové čtení
  • Milovníci romantických příběhů
  • Fanoušci sérií s opakujícími se postavami
  • Čtenáři, kteří ocení atmosférické prostředí

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracená. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Žampion
23.10.2025

"A tak letí den za dnem jako krásný sen, který bych si užívala ještě víc, kdybych celkem jistě nevěděla, že se z něj musím probudit."
Moc pěkný příběh o životem zklamaném profesorovi hystorie a kurátorce z aukční síně. Pěkné.
"A nebude to pravděpodobně mezi námi fungovat nikdy. Já to zařidit nedokážu a on to zařídit nechce."

všech 63 komentářů

Související novinky - Ztracená (0)

Kniha Ztracená v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně369x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Kathryn Taylor také napsal(a)

Kathryn Taylor
německá, 1969