Ztracená přehled
Barvy lásky série
Návštěva Říma? Pro mladou Britku Sophii Conroyovou je to něco výjimečného. Ale nikdy by nevěřila, co na ni v tomto věčném městě čeká. Setkání s hříšně atraktivním profesorem umění Matteem Bertanim jí naprosto změní život a odhalí nové dimenze rozkoše...
Originální název: Colors Of Love - Lost, 2012
Co říkají o knize uživatelé?
Názory na tuto knihu se výrazně liší. Někteří čtenáři ji považují za nudnou a předvídatelnou. Kritizují opakující se motivy a slabé postavy. Jiní však oceňují prostředí a vývoj příběhu, který je napínavý a čtivý. Hlavní hrdinové, Sophie a Matteo, si získali mnoho fanoušků, i když ne všichni byli spokojeni s odklonem od předchozích postav. Závěrečný díl vzbuzuje zvědavost, ale očekávání se liší. Více v komentářích.
Komu by se kniha Ztracená mohla líbit?
- Čtenáři hledající oddechové čtení
- Milovníci romantických příběhů
- Fanoušci sérií s opakujícími se postavami
- Čtenáři, kteří ocení atmosférické prostředí
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracená. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 63 komentářůSouvisející novinky - Ztracená (0)
Kniha Ztracená v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 11x |
| v Přečtených | 851x |
| ve Čtenářské výzvě | 11x |
| v Doporučených | 34x |
| v Mé knihovně | 369x |
| v Chystám se číst | 197x |
| v Chci si koupit | 33x |
| v dalších seznamech | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Kathryn Taylor také napsal(a)
| 2013 | Nespoutaná |
| 2013 | Obnažená |
| 2014 | Ztracená |
| 2014 | Svedená |
| 2018 | Vysvobozená |

60 %
55 %
87 %

"A tak letí den za dnem jako krásný sen, který bych si užívala ještě víc, kdybych celkem jistě nevěděla, že se z něj musím probudit."
Moc pěkný příběh o životem zklamaném profesorovi hystorie a kurátorce z aukční síně. Pěkné.
"A nebude to pravděpodobně mezi námi fungovat nikdy. Já to zařidit nedokážu a on to zařídit nechce."