Hra na schovávanou přehled

Hra na schovávanou
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/208195/hra-na-schovavanou-208195.jpg 4 160 160

Hra lží série

< 4. díl >

Když jsem ještě žila, naše rodina mi připadala dokonalá. Adoptivní rodiče mě zbožňovali a mladší sestra Laurel se mě snažila ve všem napodobit. Ale když teď moje znovunalezená sestra-dvojče Emma zaujala mé místo a pátrá po mém vrahovi, obě zjišťujeme, jak je tahle rodina ve skutečnosti problematická. Laurel dolézá za mým bývalým klukem a na Emmu vrhá nenávistné pohledy. A ukazuje se, že rodiče něco obrovského tají – mohlo by to být důvodem mé smrti? Jak daleko hodlají zajít, aby udrželi tajemství pod pokličkou? Mně už nikdo neublíží, ale Emma to ještě může pěkně schytat. A jestli si nedá pozor, půjde pod kytičky i ona…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hra na schovávanou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

Nikychlupova
05.10.2021 5 z 5

Snad nejlepší díl ze série doposud, samé zvraty a odhalování. Tuto sérii knih milují. Stejně dobré jako roztomilé malé lhářky a lepší než perfekcionistky. Já už svého kandidáta na vraha Sutton mám. Dávám pět hvězdiček a doporučují.

kacis4231
27.10.2020 5 z 5

Celá série těchto knížek mne moc bavila


Majka1979
22.04.2020 5 z 5

A zamotaný príbeh sa zamotáva ešte viac, dozvedáme sa viac o tom, kto sú skutoční adoptívni rodičia a aké majú medzi sebou vzťahy a Emma sa opäť priblíži k tomu, aby sa dozvedela pravdu a akonáhle ju už aj takmer zistí, tak zostane v šoku, čo sa vlastne v daný večer stalo a ten, koho podozrievala opäť nie je vinný. Takže sa pokračuje v pátraní a na to sa veľmi teším, už držím v rukách 5.časť a neviem sa dočkať, kedy sa do nej začítam a zistím opäť viac a opäť sa dostanem o kúsok bližšie k úplnému rozuzleniu tejto záhady. Za mňa je toto naozaj skvelý a napínavý príbeh :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hra na schovávanou v seznamech

v Přečtených238x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených18x
v Knihotéce119x
v Chystám se číst90x
v Chci si koupit34x
v dalších seznamech4x