Hejno havranů přehled

Hejno havranů https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501096/bmid_hejno-havranu-QDA-501096.jpeg 4 471 471

Havraní bratrstvo série

1. díl >

Hlavní protagonistkou fascinujícího příběhu je Cecílie Hornerová, dcera majitele továrny, která je nucena pracovat v otcově závodě v Triple Falls, a to ze dvou důvodů: aby nepřišla o jmění a aby mohla finančně podporovat svou matku, s níž se Cecíliin otec Roman Horner před mnoha lety rozvedl. Významnou roli v celém příběhu hrají její nejlepší kamarádka Christy a Sean s Dominikem. Milenecké vztahy mezi Cecílií a těmito muži se postupně začnou komplikovat. Navíc se dozvídá, že mají co do činění se spolkem havraního bratrstva. Je to tajné uskupení, o kterém se toho mnoho neví. Cecílie musí začít jednat. Chce dostat odpovědi na nezodpovězené otázky. Závěr první části je překvapivý, a tak jistě budete chtít vzít do ruky druhou část tohoto díla, abyste zjistili, jak vše dopadne.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Flock , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hejno havranů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (100)

uzivatel83509
25.04.2024 5 z 5

Na příběhu mi vadil dlouhý a nudný rozjezd...
Myšlenka byla velice dobrá a samotný příběh vztahů Cecílie, Seana a Dominika mě hodně bavil.
Občas se mi zdálo, že v knize chybí nějaké části, to když se Cecílie na něco ptala a kluci tak nějak stále mlžili a pak se debata utnula a já zjistila, že jsem se vlastně nic nového nedozvěděla... :-)
A závěr knihy? - nutí mě sehnat další díl, ach jo

BarkaS
28.03.2024 2 z 5

(SPOILER) Skvělý námět, který by mohl fungovat, kdyby hlavní hrdinové neměli IQ houpacích koníčků. Omlouvám se všem, které tato kniha okouzlila, ale když se nad tím zamyslíte, tak vám to jako fakt přijde ok? Hlavní hrdinka neustále své dva objekty označuje za muže, ale všichni se chovají jako čtrnáctiletí. Emocionálního nářezu jsem se nedočkala. Spíše velkého zklamání.


Cabelkab
19.03.2024 5 z 5

Tak tohle byl jeden velký emocialní nářez. Jinak to hodnotit ani nejde. Mám přečtenou celou sérii, tak to hodnotim jako celek. Díky bohu, jsem narazila na tuhle sérii až teď, kdy jsem si to dala všechno za sebou, protože čekat na další díly by pro mě bylo mučení.
Tolik bych k tomu chtěla napsat a vyjádřit se, ale na to by mi asi nestačila jedna recenze, ale slohová práce. Četlo se to opravdu samo. Prozijete si u toho tolik protichůdných emocí a je to dobře. Zamávalo to se mnou na hodně dlouhou dobu a určitě se k sérii někdy vrátím.
PS: Rozhodne team Seam

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (44. týden)

31.10.2021


Citáty z knihy (8)

Své představě o mučednictví jsem uvěřila, protože jsem jí chtěla věřit, a vypěstovala jsem si to nejmasochističtější ro- mantické srdce, což mělo za následek mou nemoc.


Všichni jsme vinni tím, co se stalo – a všichni si odpyká- váme svůj trest. Byli jsme lehkomyslní a nerozvážní, protože jsme si mysleli, že naše mládí nás činí nezničitelnými a hříchy se nás nedotýkají. A na to jsme také doplatili.


Ale je čas přiznat spíš sobě než komukoli jinému, že kvůli způsobu, jakým jsem se nechala formovat, a kvůli mužům, kteří mě utvářeli, bráním sama sobě v šanci na normální a zdravý vztah.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Hejno havranů v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených619x
ve Čtenářské výzvě53x
v Doporučených41x
v Knihotéce370x
v Chystám se číst346x
v Chci si koupit53x
v dalších seznamech6x