Kluk napravo

Outsideři série

1. díl

Kate Stewart

přehled

První zásah – máma mě pojmenovala Theodore po svém oblíbeném čipmankovi. To nebylo fér, mami. Většinu svého života slyším na jméno Teddy, protože Theo mi nikdy moc nevyšlo. Tady ale ne. Ne na univerzitě. Na místě, kde se může stát cokoli a kde se mi podařilo opět začít od prvních dojmů. Je tu jen jediný problém: můj nový spolubydlící Troy je fotbalovou hvězdou a vypadá, jako by zrovna vylezl z reklamní kampaně od Abercrombie & Fitch. Mně to ale nevadí, vařím super snídani pro všechny jeho úlovky a vycházíme spolu. Navíc, letos už mám holku. A je dokonalá. Přesně tak. Theodore Houseman, dříve šprt ze školní kapely a nyní rocková hvězda, konečně ulovil holku svých snů. Všechno je perfektní. Totiž, dokud se na ni Troy pořádně nepodívá. Bez boje to ale nevzdám. Vlastně to nevzdám vůbec. Ať už se mému hvězdnému spolubydlícímu daří jakkoli, Laney je moje. Možná úplně netuším, jak zaskórovat, ale celý svůj život jsem byl hodný kluk. Poslouchal jsem a vím přesně, co holky chtějí. Na fotce vedle mě Troy možná vypadá jako pan Dokonalý, ale toho kluka napravo podceňuje.... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: 2022 , Red
Originální název: The Guy on the Right, 2019

Co říkají o knize uživatelé?

Čtenáři se shodují, že kniha je příjemnou oddechovkou. Hlavní postavy, Theo a Laney, vytvářejí zajímavé a vtipné přátelství, které se postupně vyvíjí v romantický vztah. Někteří čtenáři však pociťují, že příběh je místy příliš předvídatelný a chybí mu napětí. I přesto většina souhlasí, že kniha je ideální pro mladé čtenáře, kteří hledají lehké a zábavné čtení. Kniha je hodnocena jako čtivá, s humorem a realistickými situacemi, které oslovují široké spektrum čtenářů. Více v komentářích.

Komu by se kniha Kluk napravo mohla líbit?

• Teenageři hledající romantiku
  • Čtenáři preferující oddechové příběhy
  • Milovníci humoru a přátelství
  • Fanoušci young adult literatury

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kluk napravo. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

MitchiSimon
20.12.2025

Kniha se šťastným koncem mě zařval u srdce. Všichni se mi v knize moc líbili, autorka si hrála moc hezky s dějem a četlo se mi všechno samo. Perfektní oddechovka na volné dny.

všech 44 komentářů

Související novinky - Kluk napravo (1)

Knižní novinky (3. týden)

16.01.2022

Kniha Kluk napravo v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně262x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

Kate Stewart také napsal(a)

2021  83%Hejno havranů
2022  86%Exodus