Šepoty ze záhrobí přehled

Šepoty ze záhrobí
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212817/mid_sepoty-ze-zahrobi-212817.jpg 4 165 165

Harper Connelly Mysteries série

1. díl >

Harper Connellyová bývala docela obyčejná dívka. V patnácti letech však po náhlém zásahu bleskem během bouřky získala nevšední schopnost – dokáže objevovat mrtvé a určovat, jak vypadaly poslední chvíle jejich života.

Literatura světová Detektivky, krimi Horory
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Grave Sight , 2005


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šepoty ze záhrobí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (35)

MatBla
14.03.2023 4 z 5

A mně se to líbilo. Zajímavé téma, a vůbec jsem se nenudila. Četla jsem jako e-knihu.
Nemám sice potřebu koupit si papírovou knihu a zařadit si ji do knihovny, (jako se mi to stalo u jiných e-knih), ale nevím, co bych tak autorce vytkla. Četlo se mi dobře.

KájaKoxík
06.06.2022 3 z 5

Mám přečtenou sérii Pravá krev a tak jsem chtěla zkusit i tuto.
Styl psaní je podobný, ale tady je hlavní hrdinka ještě naivnější. Holka co sice má zajímavou schopnost, ale jinak je to labilní hromádka neštěstí.
Kdo je vrah mne napadlo už v polovině knihy a celé to bylo dost uměle vykonstruované a zbytečně natáhnuté. Tak snad se to rozjede v dalších dílech, jinak po dočtení posílám dál.


*Pájuše*
23.04.2020 1 z 5

Znám autorku hlavně díky sérii Pravá krev. Má osobitý styl psaní, který se nedá přirovnat k žádnému autorovi, kterého jsem četla. V knize se drží "chlad" a jakýsi odstup, lépe nedokážu popsat autorčin styl vyprávění. Ovšem tohle bylo i na autorku trochu velké sousto. Zajímavý námět, provedení katastrofa. Znaky červené knihovny propojené s fantasy a krimi, znám už z jejích minulých knih, ale tohle na mě působilo hodně nuceně a vyumělkovaně. Hlavně ta krimi část. Kniha se snaží zaujmout, ale i nenáročný čtenář by se ukousal nudou. V knize se fakt nic neděje! Příběh si tááááhle plyne, drží si svou tááááhlou rovinku a vyústění není ani překvapující, ani nevybočuje z té tááááhle řady. Měla jsem díky tomu pocit, že se mě autorka snaží přinutit myslet si, že růže nemají trny a ptáci nemají křídla. A těch postav...! Všechny splývaly dohromady! Nevyznala jsem se v těch rodokmenech a v podstatě mi to bylo i fuk. Hlavní hrdinka působila na jednu stranu jako žena, se kterou nic nepohne, ale stačí odloučení od "křoví" (kdo četl, pochopí) a je z ní loužička nervů a strachu a achich-ouvej bolístek. Nesedlo mi to. Opravdu ne.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šepoty ze záhrobí v seznamech

v Přečtených261x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených12x
v Knihotéce164x
v Chystám se číst92x
v Chci si koupit23x
v dalších seznamech4x