Upíři v Dallasu

Pravá krev série

Charlaine Harris

přehled

Sookie Stockhouseovou pronásleduje v poslední době smůla. Jejího kolegu z baru někdo zavraždil a vypadá to, jako by to nikoho jiného nevzrušovalo. Hned nato ji přepadne nějaká bestie a otráví ji........... Sookie se vydává do Dallasu, aby s pomocí svých telepatických schopností vyhledala pohřešovaného upíra. Klade si jedinou podmínku, že se upíři budou držet na uzdě a žádný člověk nedojde úhony. To se však snadno slíbí, ale špatně plní. A když dojde k malé chybičce v plánu, vše se náhle zvrtne........... celý text

Horory Romány Fantasy
Vydáno: 2009 , Baronet
Originální název: Living Dead in Dallas, 2002

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha je považována za příjemné a nenáročné čtení. Mnozí čtenáři oceňují rychlý spád příběhu a oddechový charakter. Někteří srovnávají s televizním zpracováním a vyjadřují smíšené pocity. Postavy nejsou příliš složité, ale čtení je stále zábavné a čtivé. Zároveň se objevují názory, že druhý díl je lepší než první. Více v komentářích.

Komu by se kniha Upíři v Dallasu mohla líbit?

• Čtenáři hledající oddechovou literaturu
  • Fanoušci upírské tematiky
  • Milovníci rychlých a akčních příběhů
  • Ti, kteří sledují televizní adaptace

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Upíři v Dallasu. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Sirina
23.06.2024

Kniha se velice dobře čte. Má pěkné tempo a utíká. Baví mě ty neustálé slovní přestřelky. První dva díly byly super, tak doufám, že budou stejně dobré i ty ostatní.

všech 41 komentářů

Související novinky - Upíři v Dallasu (0)

Kniha Upíři v Dallasu v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně252x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi