Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český přehled

nehodnoceno
Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/151036/gastronomicko-kulinarsky-slovnik-cesko-rusky-rusko-cesky-151036.jpg 0 0 0

Předkládaný slovník obsahuje zhruba 10 000 termínů z oblasti gastronomie, kulinářství, jídelních lístků, technologie přípravy jídel, surovin, potravinářství, pohostinství a příbuzných oborů. Podobný slovník nebyl u nás dosud nikdy vydán. Je zpracován tak, aby byl maximálně přehledný a uživatel se v něm snadno orientoval. Připojeny jsou i přílohy, které mají pomoci při rozlišování jednotlivých druhů masa podle schémat dělení, užívaných v Česku a Rusku, a dále rozlišení masa podle použití. Slovník poslouží pracovníkům hotelů, restaurací a jídelen, průvodcům, tlumočníkům a překladatelům, českým i ruským turistům, studentům, učitelům a koneckonců všem, kdo se o tuto problematiku zajímají.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český v seznamech

v Knihotéce2x

Štítky knihy

ruština slovníky gastronomie

Autorovy další knížky

2004  0%Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český
  0%Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník