Město zlodějů přehled

Město zlodějů https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/290208/mesto-zlodeju-Yih-290208.jpg 4 77 77

Fighting fantasy série

< 5. díl >

Napůl dobrodružný příběh, napůl hra, jejímž hlavním hrdinou jsi ty. Hrůza leží na nočním Silvertonu, nad nímž má nadvládu Zanbar Bone a jeho krvežízniví Měsíční psi. Silvertonští kupci se obrací na Tebe, ostříleného dobrodruha, s prosbou o pomoc.

Horory Fantasy Gamebooky
Vydáno: , Perseus
Originální název:

City of Thieves , 1983


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Město zlodějů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Hor89
16.05.2024 5 z 5

Gamebooky odehrávající se ve městech patří k mým nejoblíbenějším a Město zlodějů se celé (kromě závěru - cca 1/5 knihy) odehrává v přístavu Blacksand - který se v sérii ještě několikrát objeví. Příběh je z těch jednodušších, průzkum města je hodně zábavný, a k výhře nevede jedna nalinkovaná cesta, ale je možné při opakovaném čtení projít jinou ulicí a přesto gamebook úspěšně dohrát. Kdyby nebylo obtížnějšího závěru patřil by gamebook k těm lehčím. Celkově čtyři a půl hvězdy.

tony6464
10.07.2023 5 z 5

Jeden z tech lepsich kousku. Krasne zpracovane mesto, kde kazda ulice ma svuj nazev. Existuje i relativne lehka cesta mestem. Zaver je o poznani narocnejsi. Pribeh super.


nevermore3
17.11.2022 5 z 5

(SPOILER) Město zlodějů není TOP gb pro mě, přesto, že jsem ho viděl v mnoha žebříčcích nahoře. V podstatě celou dobu se jde městem a navštěvují se různá řemesla, něco se hledá.
Zabít hlavního záporáka jde jen kombinací artefaktů, tedy ne mečem. To mám sice rád, ale zároveň je potřeba v jedné části úspěšně dát test Štěstí :-/ Klasickej Livingstone . A jednou podhodit své UB (Bejzbol) anebo znova test Štěstí - to když chcete servat ježibabě vlasy v kanále. A bez toho to nelze vyhrát. Co se týče hodnot, s 9 UB jsem to nedal, myslím, že s 10 už existuje šance. Je totiž zapotřebí sundat Měsíčního psa, co má UB 11 a tomu se vyhnout nedá. Takže se 7 na to můžete rovnou zapomenout. :-/ Jackson je lepší a město daleko lépe udělal v Kharé bašta Zla

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Město zlodějů v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených106x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce59x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech2x