Dny poezie a vína Valtice / Days of Poetry and Wine Valtice přehled

Dny poezie a vína Valtice / Days of Poetry and Wine Valtice
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/123583/dny-poezie-a-vina-valtice-days-of-poetry-and-wine-valtice-123583.jpg 5 1 1

Sborník dvaceti sedmi básníků z dvaceti sedmi zemí Evropské unie vychází u příležitosti prvního ročníku literárně-vinného festivalu Dny poezie a vína Valtice 2009.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dny poezie a vína Valtice / Days of Poetry and Wine Valtice. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

HTO
14.05.2012 5 z 5

Báječný sborník z festivalu poezie, který představuje řadu u nás do té doby prakticky neznámých básníků – a že je o co stát! Nejen, že se podíváte do sedmadvaceti zemí, a to nejen v překladu, ale i v originálech, ale ti autoři jsou výborní! Snad největším objevem pro mne byla geniální finská básnířka Johanna Venho.

Osobní potěšení: díky tomu, že se na knize podílel jako překladatel Gianfranco Armadio-Tiberti (který na chvíli vylezl ze skříně), kterého znám, jsem se přes facebook nejenže setkal s většinou autorů v této knize – vesměs velmi báječní lidé – ale od výše zmíněné Johanny jsem dokonce dostal pohlednici s muminky!


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dny poezie a vína Valtice / Days of Poetry and Wine Valtice v seznamech

Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)