Srdcová dáma přehled

Srdcová dáma https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/325533/bmid_srdcova-dama-Js6-325533.jpg 4 203 203

D.C. Detectives série

< 2. díl

Úspěšná autorka detektivních příběhů Grace McCabeová si potřebuje odpočinout po náročném turné spojeném s vydáním její nejnovější knihy, a odjíždí proto do Washigtonu navštívit svou sestru Kathleen. Jaké je ale její překvapení, když zjistí, že si upjatá a spořádaná Kathleen přivydělává na erotické telefonní lince a svým klientům je známá jako Desiree. Jednoho dne ji Grace nachází zavražděnou – uškrcenou kabelem vlastního telefonu. Život se jí rázem obrací vzhůru nohama, jako by se ocitla na stránkách jedné ze svých knížek. Akorát že hlavní hrdinkou je tentokrát ona sama. Rozhodne se nečekat, až policie chytí vraha, a místo toho vymyslí odvážnou past, aby ho přilákala k sobě.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Motto
Originální název:

Brazen Virtue , 1988


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Srdcová dáma. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (30)

Olga8480
08.04.2022 5 z 5

I když jsem netušila, že je tato kniha už druhý díl. Jsem ráda, že jsem si ji přečetla. Oddechové početní, které si užijete.

tess.de.veles
13.08.2021 2 z 5

Ač knihu napsala úspěšná spisovatelka, která má v knižním průmyslu své jméno ... nebavilo mě to....líná nuda ... tak bych to popsala....žádný zvraty ...žádná dynamika... nic, z čeho bych se posadila na zadek ... možná je to taky tím, že kniha je z roku '88 ...v tý době si dokážu představit, že měla úspěch a dokázala čtenáře třeba i zaujmout....ale v roce 2021? .... No, nevím nevím....ale má tu docela vysoké hodnocení, tak "chyba" bude asi u mě..... :-)


georginaa
25.11.2020 5 z 5

Druhý díl byl opět působivý, přiváděl mi chvílemi strach, nikdy není poznat druhého neznámého po telefonu, kdo to je za člověka. Pár volání už jsem též zažila a kdybych měla sluchátko tak s ním s chutí třísknu. Nicméně příběh se povedl a moc se mi líbil.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Srdcová dáma v seznamech

v Přečtených360x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených12x
v Knihotéce164x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x