Spaľujúca vášeň přehled

Spaľujúca vášeň https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112505/spalujuca-vasen-112505.jpg 4 763 763

Michael Stirling nikdy nedopustil, aby sa zaľúbil. Darilo sa mu to až do chvíle, kým nestretol Francescu Bridgertonovú – grófku z Kilmartinu, ktorá sa o tridsaťšesť hodín nato stala manželkou jeho bratanca. Obaja však zostali dobrými priateľmi. Po smrti manžela je Francesca voľná a Michael získal šľachtický titul. Ona ho i naďalej pokladá za svojho drahého dôverníka... a Michael má tisíc dôvodov, ktoré mu bránia vyznať jej lásku. Raz v noci sa však Francesca ocitne v Michaelovom náručí. Ukončí jedna noc spaľujúcej vášne ich priateľstvo?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

When He Was Wicked , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spaľujúca vášeň. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (116)

Katka1974
včera 3 z 5

Všechny předešlé díly jsem přečetla a abych byla upřímná, tenhle se mi zatím líbil nejméně. Vlastně neumím říci proč, asi místy zdlouhavý a žádný zvrat. Nejlepší tady byl Colin, sice tam byl krátce, ale stálo to za to. Doufám, že další díl se mi bude líbit víc.

roman9276
10.05.2024 5 z 5

(SPOILER) Konečně jsem se propracoval k záhadné Francesce, jejíž příběh byl opředen největším tajemstvím. Když jsem četl třetí díl, tak jsem najednou zjistil, že už vstoupili do manželství ne tři Bridgertonovi, ale čtyři, tudíž jsem se nejdřív lekl, že jsem přeskočil nějaký díl. Její příběh je po Benedictovi můj nejoblíbenější. Podle její matky byla vždycky trochu jiná než ostatní sourozenci a více se stranila, proto se i vdala do Skotska, ale velmi brzy ovdověla. Nečekaná láska je smutným, ale zároveň hezkým příběhem o tom, co se může stát, když překonáte bolest ze ztráty někoho blízkého. Trochu jsem byl zmatený z časových linií, protože tato a předchozí dvě knihy se všechny zároveň prolínají. Teď už mi zbývají poslední dva nejmladší sourozenci a jsem zvědavý, jaké budou jejich příběhy.


Martina852
01.05.2024 3 z 5

(SPOILER) Protože jsem viděla seriál, tak mi Franceska přišla dosti opomíjenou osobou v Bridgertonovic rodině. Proto jsem se těšila na její knihu, kdy zjistíme kdo Franceska vlastně je.
Bohužel jedna z mála rodiny Bridgertonů neměla na růžích ustláno, poukazuji na smrt manžela a její potrat. První část knihy byla dobrá. Avšak její následné sbližování s Michaelem byly místy velice zvláštní a pro mě dosti nezáživné. Proto jsem dosti polevovala ve čtení a kniha mi zabrala déle než jsem předpokládala.
Kniha Nečekaná láska mi přijde dosti slabším dílem ze série Bridgertonů.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (46. týden)

14.11.2021


Knižní novinky (44. týden)

31.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Spaľujúca vášeň v seznamech

v Právě čtených15x
v Přečtených1 172x
ve Čtenářské výzvě28x
v Doporučených35x
v Knihotéce467x
v Chystám se číst147x
v Chci si koupit53x
v dalších seznamech12x