Do posledního dechu přehled

Rainer M. Schröder

Úchvatné historické kulisy… Fascinující mystika… Velkolepé dobrodružství… Mocná kombinace fantasy a historického románu… Akkon - poslední bašta křesťanstva - je už velmi dlouho obléhán mameluckými vojsky a jeho pád se nezadržitelně blíží. Svatý grál je ohrožen!!! Je nezbytné najít mýtickou relikvii ukrytou od dávných dob hluboko pod městem. Nadlidský úkol je svěřen čtyřem mladíkům z různých koutů světa. Vydrží bojovat za jeho záchranu až do posledního dechu? Napínavé dobrodružství na život a na smrt začíná…... celý text

Literatura světová Fantasy Historické romány
Vydáno: 2010 , Fragment (CZ)
Originální název: Die Bruderschaft vom Heiligen Gral, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Do posledního dechu. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Solei
29.03.2025

Knihy o templářích mě vždycky přitahovaly. Ať už fakta o vzniku a fungování řádu, nebo smyšlené příběhy plné dobrodružství, odvahy a cti.
Templáři byli vždy obestřeni rouškou tajemství a určitá mystika se nese takřka každým dílem zmiňujícím tento řád. I z tohoto důvodu zapojení magie a fantasy prvků v tomto příběhu nepůsobí nijak rušivě.

A tak když jsem se dostala k této audioknize, neváhala jsem.
Zpočátku mě to ale moc nebavilo, dokonce i nudilo. Ovšem pak se příběh rozjel a já jsem držela palce čtyřem statečným hrdinům, a prožívala s nimi všechny útrapy a nástrahy cesty.
Výborný je Tarik se svými příslovími.

Celkově mi kniha připomínala dobrodružnou pohádku, ovšem proloženou reálnými událostmi (dobytí Akkonu, apod.).
Těším se na další díl.

všech 10 komentářů

Související novinky - Do posledního dechu (0)

Kniha Do posledního dechu v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně84x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi