Beze svědků přehled

Lisa Jewell

Deset let čeká Laurel Macková na odpověď, co se stalo s její zmizelou dcerou Ellie. Milovanou, obdivovanou a bezproblémovou. Jednoho dne odešla do knihovny a od té doby ji nikdo neviděl. Pátrání vyšumělo do ztracena, nenašla se jediná stopa, jediný svědek. Pak přijde telefonát od policie. Našly se Elliiny ostatky. Jenomže pořád nikdo neví, co se dělo těch deset let. Unesl ji někdo? Utekla z domova? Zoufalá Laurel potkává šarmantního Floyda a jejich zprvu nevinný flirt rychle přeroste v hlubší vztah. Laurel věří, že ji v životě zase potkává něco hezkého. Jenomže setkání s Floydovou dcerou Poppy otevírá hluboké rány… Malá Poppy je totiž neuvěřitelně podobná zmizelé Ellie, když byla malá. Nenápadné okolnosti se pomalu propojují a Laurel konečně nachází odpovědi. Ale opravdu chce znát celou pravdu?... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2019 , Cosmopolis
Originální název: Then She Was Gone, 2018

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha Beze svědků zaujala čtenáře svým napínavým a psychologickým příběhem. Mnozí byli překvapeni, jak dokáže autorčina vyprávění vtáhnout do děje. I přes určitou předvídatelnost se čtenáři shodují, že zážitek z četby byl silný a emotivní. Postavy jsou vykresleny s hloubkou, což přispívá k celkovému dojmu z příběhu. Mnozí čtenáři vyzdvihují autorčin styl psaní, který je plynulý a čtivý, a těší se na další její knihy. Více v komentářích.

Komu by se kniha Beze svědků mohla líbit?

• Čtenáři, kteří mají rádi psychologické thrillery
  • Milovníci napínavých a emotivních příběhů
  • Ti, kdo ocení propracované postavy a jejich psychologii
  • Čtenáři hledající originální zápletky

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Beze svědků. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Thrillerman
21.10.2025

(SPOILER) Super Thriller,
I když od poloviny knihy dokážete odhadnout, kdo je únoscem, přesto knihu musíte číst dále a dál.
Každá kapitola vykládá příběh dle jedné z hlavních postav.
Nakonec Laurent zjistí, proč zcela cizí holčička je podobná na její unesenou dceru.

Bohužel některé kladné postavy nedopadnou v tomto Thrilleru dobře :-(

všech 112 komentářů

Související novinky - Beze svědků (2)

Knižní novinky (18. týden)

28.04.2019

Knižní novinky (16. týden)

14.04.2019

Kniha Beze svědků v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně181x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi