Dům, ve kterém jsme vyrůstali přehled
Birdovi bydlí v malebné anglické vesničce v domě se zahradou. Čtyři děti – pragmatická Meg, zasněná Beth a dvojčata Rory a Rhys – chodí do místní školy a po večerech sedávají u společných večeří s milujícími rodiči – hodným tatínkem Colinem a veselou, trochu praštěnou maminkou Lorelei. Jejich dětství je jako z pohádky, dokud do něj jednoho osudného velikonočního víkendu nezasáhne tragédie. Rodina se začíná rozpadat, děti dospívají, odcházejí a z matčiny nevinné sběratelské vášně se stává patologická posedlost. Po letech se Meg do domu vrací. Jaká tajemství se tady skrývají? Má rodina ještě šanci? A co se vlastně tehdy o Velikonocích stalo?... celý text
Originální název: The House We Grew Up In, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dům, ve kterém jsme vyrůstali. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 53 komentářůSouvisející novinky - Dům, ve kterém jsme vyrůstali (0)
Kniha Dům, ve kterém jsme vyrůstali v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 257x |
| ve Čtenářské výzvě | 23x |
| v Doporučených | 25x |
| v Mé knihovně | 187x |
| v Chystám se číst | 247x |
| v Chci si koupit | 35x |
| v dalších seznamech | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Lisa Jewell také napsal(a)
| 2019 | Beze svědků |
| 2021 | Rodina z podkroví |
| 2016 | Dům, ve kterém jsme vyrůstali |
| 2020 | Pod dohledem |
| 2025 | Nic z toho není pravda |

87 %
77 %

Kniha se mi náhodou dostala do ruky a jsem za to ráda. Zajímavé a originální téma. Kniha hezky plyne a konec je strašně milý a plný pozitivních emocí.
Jednu hvězdičku ubírám za rozuzlení hlavní zápletky, která sice neurazí, ale ani nijak nenadchne.