Bez rozlúčky přehled

Bez rozlúčky
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421577/bmid_bez-rozlucky-ccg-421577.jpg 4 599 599

Play On série

1. díl >

"Dala by som hocičo za to, aby som ho mohla ľúbiť tak hlboko ako on mňa. Hocičo. Lásku si však nemožno vynútiť." Nora O’Brienová uteká z Ameriky do vysnívaného Škótska v presvedčení, že je to správny krok. O tri roky však ostáva sama, spoločnosť jej robí iba vina a ľútosť... ... kým jej do života nevstúpi Aidan Lennox. Príťažlivý Škót je starší, skúsenejší hudobný producent a skladateľ. Nora vzťah s ním spočiatku rázne odmieta. Napokon ich spojí smiech aj vášeň. Život však Aidanovi ukáže svoju krutosť a on namiesto toho, aby hľadal oporu v Nore, zmizne. Po jeho náhlom odchode Nora precitne. Hnev i bolesť ju vyburcujú, aby vzala svoj osud do vlastných rúk a konečne si splnila sny. Študuje na univerzite, hrá v divadle a po dlhom čase má pocit, že je všetko v poriadku. Vyhýba sa vzťahom a sústredí sa iba na vytýčené ciele. Na prvý pohľad je to také jednoduché.... kým sa znova neobjaví Aidan a z neznámych dôvodov ju nenávidí. Z... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (SK)
Originální název:

Play On , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bez rozlúčky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (128)

Edita1702
07.05.2024 5 z 5

Mě se kniha vážně moc líbila, všechny tři části. Je vni sice hodně sobeckosti, ale naštěstí i lásky a porozumění. Ráda, doporučuji knihu přečíst.

Lucie.285
15.01.2024 3 z 5

Kniha je rozdělená na tři části. Musím říct, že první část byla strašně zdlouhavá a těchto 70 stran jsem se musela nutit do čtení. Myslím, že kdyby to všechno bylo v jedné kapitole, ději by to pomohlo. Nora jako mladá holka uteče s Jimem, kterého zná několik týdnů, do Skotska. Nakonec si ho vzala, ale manželství nebylo šťastné. Poté, co Jim nečekaně zemře, začne si plnit sny. Samotný hlavní hrdina Aiden se pořádně na scéně objevuje až od strany 100. V ději je mnoho smutných chvílí, ale nakonec všechno dobře dopadne. Autorky knihy miluji, ale tahle se za mě řadí k těm slabším.


nina3905
20.07.2023 5 z 5

Kniha je rozhodne iná ako predtým autorkine vydané knihy v slovenskom jazyku. Má nielen pomalšie tempo, ale aj menej "iskrenia" medzi hlavnými postavami. Myslím si, že má vačšiu hĺbku keďže ukazuje premenu hlavnej hrdinky Nory z ustráchanej na nezávislu ženu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (35. týden)

25.08.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bez rozlúčky v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených870x
ve Čtenářské výzvě35x
v Doporučených33x
v Knihotéce431x
v Chystám se číst349x
v Chci si koupit68x
v dalších seznamech7x