Anglická zahrada přehled

Anglická zahrada
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445129/bmid_anglicka-zahrada-TTV-445129.jpg 4 304 304

Takhle asi vypadá smrt. Nebo peklo. Náhlé zmizení dvou desetiletých chlapců zasáhne dramatickým způsobem do životů všech obyvatel malého městečka. Obětí bezhlavého vyšetřování se stává rodina zmizelých chlapců, stejně jako celá řada dalších místních postav. Myslíte si, že něco takového se ve skutečnosti stát nemůže? Omyl. Už se stalo. Příběh je inspirovaný skutečnými událostmi z roku 2006.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anglická zahrada. Přihlašte se a napište ho.

veronika9761
14.06.2025 5 z 5

Naprosto strasny cteni, musela sem cist na etapy. Skvele napsany, ale sileny.

Knižní střípky
11.06.2025 4.5 z 5

Musela jsem přemýšlet nad tím, jakou hodnotu tedy má lidský život, protože tady byl naprosto devalvován. Případná negativní publicita, která mohla ohrozit turistický ruch, ze kterého žilo městečko, byla evidentně důležitější, než pořádné pátrání po dvou malých chlapcích. Smutné, velmi smutné. Velice reálná ukázka toho, jak lidé mohou býti krutí, aniž by fyzicky ublížili. Pořád tomu nemohu uvěřit, nechci tomu věřit.

Více v záložkách recenzí od Knižních střípků

kocourinda
01.06.2025 5 z 5

Po zmizení dvou bratrů na malém městě se rozjede neuvěřitelnej vyšetřovací shitstorm, který za sebou zanechá spoustu zničených životů.
Vyšetřovatelé se tak moc snaží najít pachatele a zároveň dělají všechno pro to, aby pravda nevyšla na světlo, čímž to dohánějí do úplných absurdit.
Celý je to vyprávěný z pohledu mladšího z bratrů, a to i v době, kdy už dávno musel být po smrti. Příběh mi tak přijde místy trochu naivní, ale díky tomu dětskému pohledu stoprocentně upřímný.
Uufff, po tomhle psychu zase radši nějaký romcom.

Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)

13.10.2024

Knižní novinky (30. týden)

19.07.2020

Kniha Anglická zahrada v seznamech

v Mé knihovně148x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)