Adventní kalendář povídek na zimní nečas přehled

Adventní kalendář povídek na zimní nečas https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481647/bmid_adventni-kalendar-povidek-na-zimni--bX0-481647.jpg 4 18 18

V rukou držíte druhý sborník povídek od nakladatelství BRK. Žánrově odlišné povídky na téma „Zimní nečas“ od různých autorů mají za cíl zastavit čtenáře v uspěchaném adventním čase a vyvést je ze zajetého stereotypu. Chvíle lehce nostalgické střídá satira a místy až nekorektní humor, aby vzápětí další povídka vyvolala strach a paranoiu. Netradiční sbírka povídek od českých autorů pro české čtenáře čeká na Vaše přečtení.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Adventní kalendář povídek na zimní nečas. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

simona0613
18.04.2023 4 z 5

Další adventní kalendář od Nakladatelství BRK, který navodí předvánoční atmosféru ve svém specifickém stylu. Mezi povídkami si každý vybere to své. Jen musí čtenář počítat s tím, že zimní nečas nebývá vždy pozitivní.

Tobolka
26.07.2022 4 z 5

Druhá sbírka byla taková temnější, víc dramatická a celkově se téma Kdysi v zimě přiblížilo takovému pohnutému lidskému osudu.

Nejoblíbenější:
Ježek v bouři žánrů
Přišel k nám Mikuláš
Sirky
Tvůrčí krize

Jsem zvědavá na letošní sbírku a těším se! :)


VeruMalfoy
24.06.2022 4 z 5

Loni jsem měla rozečteno více adventní kalendářů, ale nestihla jsem je dočíst do konce roku. Myslím, že zrovna v případě tohoto adventního kalendáře to ničemu nevadí, protože oproti první sbírce předloni byla tato mnohem temnější a drsnější, což se mi k pohodovým Vánocům úplně nehodilo. Jsem proto ráda, že jsem sbírku dočetla až teď, kdy se mi to zdálo mnohem vhodnější. Venku je stále zima, i když už se postupně začíná oteplovat. Můžeme však říci, že občas je stále nečas. Tato sbírka povídek je moje druhá a musím se přiznat, že ta první se mi líbila víc. Byla taková kouzelnější a celkově mi víc seděla do zasněženého, bílého prosince. Konec roku má být kouzelný čas a v této sbírce jsem si okouzlena přišla jen místy. Přesto, povídky byly moc pěkné. Rozhodně si ráda další sbírku přečtu i příští rok.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Adventní kalendář povídek na zimní nečas v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených14x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených1x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit6x