Uzení pro labužníky podobné

Uzení pro labužníky https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347411/bmid_uzeni-pro-labuzniky-VOG-347411.jpg 5 1 0

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini. K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Grada
Originální název:

Räuchern für Genießer: Fisch, Fleisch, Gemüse, Brot, Nüsse und mehr , 2016


více info...

Podobné knihy (4)

Udírny a uzení ryb Udírny a uzení ryb Egon Binder

Příprava ryb k uzení, různé způsoby uzení, kuchařské předpisy, grilování a marinování ryb. Příručka seznamuje s druhy ryb vhodných k uzení, s přípravou ryb a se způsoby uzení. Nabízí kuchařské rybí předpisy, stručně se ... více


Domácí uzení masa na grilu i v udírně Domácí uzení masa na grilu i v udírně Will Fleischmann

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kousk... více


Vše o uzení Vše o uzení Vladimír Dyk

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, ... více


Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasol... více

Štítky knihy

uzení masa a ryb udírny

Autorovy další knížky

2015  80%Fermentace
2016  100%Domácí recepty z farmy
2013  0%Domácí uzeniny - Snadné recepty na masové lahůdky
2017  100%Uzení pro labužníky
2021  %Domácí jogurt, tvaroh a sýr

Kniha Uzení pro labužníky je v

Knihotéce2x