Uzení pro labužníky

kniha od:


KoupitKoupit eknihu

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini. K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek....celý text

https://www.databazeknih.cz/images_books/34_/347411/uzeni-pro-labuzniky-VOG-347411.jpg 51
Žánr:
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno:, Grada
Orig. název:

Räuchern für Genießer: Fisch, Fleisch, Gemüse, Brot, Nüsse und mehr (2016)

více informací...
Nahrávám...

Komentáře (0)

Kniha Uzení pro labužníky

Štítky

uzení masa a ryb udírny

Autor a jeho další knihy

Cosima Bellersen Quirini
německá, 1960

Kniha Uzení pro labužníky je:

v Knihotéce1x