Uzení pro labužníky zajímavosti

Uzení pro labužníky https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347411/bmid_uzeni-pro-labuzniky-VOG-347411.jpg 5 1 0

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini. K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Kuchařky

Vydáno: , Grada
Originální název:

Räuchern für Genießer: Fisch, Fleisch, Gemüse, Brot, Nüsse und mehr , 2016


více info...

Zajímavosti

Zatím zde není žádná zajímavost, ocenění knihy, související novinky, ani citáty.

Štítky knihy

uzení masa a ryb udírny

Autorovy další knížky

2015  80%Fermentace
2016  100%Domácí recepty z farmy
2013  0%Domácí uzeniny - Snadné recepty na masové lahůdky
2017  100%Uzení pro labužníky
2021  %Domácí jogurt, tvaroh a sýr

Kniha Uzení pro labužníky je v

Knihotéce2x