Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby

Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/18792/udirny-a-uzeni-maso-masne-vyrobky-ryby-18792.jpg 3 2 0

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Kuchařky

Vydáno: , Grada
Originální název:

Räuchern: flesch, wurst, fisch


více info...
Přidat komentář

Štítky knihy

americká literatura uzení masa a ryb

Autorovy další knížky

Egon Binder
německá, 1948
2005  60%Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby
2011  100%Udírny a uzení ryb

Kniha Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby je v

Přečtených3x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chci si koupit2x