To nejlepší z drůbeže podobné

nehodnoceno
To nejlepší z drůbeže https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/297574/mid_to-nejlepsi-z-drubeze-8iY-297574.jpg 0 0 1

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?... celý text

Podobné knihy (16)

Hydina v racionálnej výžive Hydina v racionálnej výžive Vladimír Malík

V knihe sa dočítate o význame hydinového mäsa v racionalizácii výživy, o opracovanej hydine a hydinových výrobkoch v maloobchodnej sieti, zabíjaní, opracovaní a konzervovaní hydiny v domácnostiach. V rozsiahlejšej časti ... více


Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Libuše Vlachová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Hydinové špeciality Hydinové špeciality Júlia Frank

460 jedál z domácej hydiny (kura, sliepka, kačica, hus, morka, holuby, perlička) a pernatej zveri (divé kačice, bažanty). více


Recepty zo života 29 Recepty zo života 29 Ivan Štefánek

Nová hydinová kuchyňa více


Oblíbené kuřecí recepty Oblíbené kuřecí recepty Alena Doležalová

Tato kuchařka má být inspirací pro všechny, kdo chtějí vařit s fantazií a při přípravě se neomezovat jenom na klasické pečené kuře s bramborem. Najdete zde pestrý soubor receptů, které vycházejí z dostupných surovin, vět... více


Pochúťky a misy z hydiny Pochúťky a misy z hydiny František Janata

František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božsk... více


Drůbež se nikdy nepřejí Drůbež se nikdy nepřejí Vladimír Chaloupka

Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více


Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů Pavel Martin

České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě více


Drůbež  lehká a jemná Drůbež lehká a jemná kolektiv autorů

V této knize najdete recepty na jednoduché, klasické a rafinovaně vybrané pokrmy z různých druhů drůbeže: kuřat, kachen, krůt, hus, holoubat, perliček i křepelek, jimiž můžete obohatit svůj jídelníček a objevit mnohostra... více


Drůbež a drůbeží pochoutky Drůbež a drůbeží pochoutky Hana Sedláčková - Pačová

Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více