Tajemství výrobců potravin podobné
Vít Syrový
Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny?
Podobné knihy (2)
Víme, co jíme? Tereza VrbováKniha Vám pomůže orientovat se mezi přídatnými látkami, tzv. Éčkami. První kapitolu tvoří slovníček důležitých pojmů, ve druhé jsou definovány jednotlivé kategorie přídatných látek (konzervanty, emulgátory atd.). V někol... více
Podvody na talíři. Jak nás obelhávají potravinářské koncerny Thilo Bode
Thilo Bode, který patří k nejcitovanějším a zároveň nejobávanějším kritikům kvality potravin a potravinářského průmyslu, ve své knize, které se v Německu prodalo přes 150 000 výtisků a která měla mimořádný ohlas napřík... více
Štítky knihy
bioprodukty, bioprodukce alergie potraviny stravování, výživa Éčka v potravinách zdravá výživa
Autorovy další knížky
2015 | Tajemství kosmetiky |
2008 | Tajemství výrobců potravin |
2008 | Tajemství krve I. |
2016 | Jak ochraňovat čistotu duše: Nové pohledy na příčiny psychických problémů a možnosti péče o duševní zdraví |
2008 | Tajemství krve II. |
Kniha Tajemství výrobců potravin je v
Právě čtených | 2x |
Přečtených | 23x |
Doporučených | 7x |
Knihotéce | 17x |
Chystám se číst | 16x |
Chci si koupit | 9x |