Speciality české , moravské a slovenské kuchyně podobné

nehodnoceno
Speciality české , moravské a slovenské kuchyně https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/50187/speciality-ceske-moravske-a-slovens-W0G-50187.jpg 0 0 0

Příručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí.

Podobné knihy (3)

100 a 1 krajových jídel 100 a 1 krajových jídel Antonín Nestával

Soubor receptů krajových specialit z Čech, Moravy a Slovenska. více


Česká a slovenská kuchařka Česká a slovenská kuchařka kolektiv autorů

Stravovací zvyklosti u nás a na Slovensku do značné míry utvářely vlivy z okolních národů. Kuchyně obou zemí proto byly velmi výrazně ovlivněny svojí polohou. Slovensko bylo dlouhou dobu pod nadvládou Maďarů, jednalo se ... více


Tradiční česká a slovenská kuchařka Tradiční česká a slovenská kuchařka Mária Hajková

Česká a slovenská gastronomie se může pyšnit velkým bohatstvím receptur národních, krajových i lokálních. Je třeba zdůraznit téměř encyklopedickou úplnost této knihy, jejíž receptová část obsahuje kromě tradičních jídel ... více

Štítky knihy

česká kuchyně krajové, regionální recepty slovenská kuchyně

Autoři knihy

Antonín Nestával
česká, 1922 - 1985

Kniha Speciality české , moravské a slovenské kuchyně je v

Knihotéce2x