Konzervace a ukládání potravin v domácnosti podobné

Konzervace a ukládání potravin v domácnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/320005/mid_konzervace-a-ukladani-potravin-v-do-dEX-320005.png 4 7 7

Praktická příručka pro domáctnost, která po úvodních statích přináší návody na konzervování potravin; její předností je, že v žádném receptu nepoužívá chemické přísady. Probírá totiž pouze konzervování teplem (kompoty, mošty, protlaky, kečupy, sterilovoná zelenina a houby, zeleninové štávy, zmrazováním (masa, hotových jídel včetně pečiva, vajec, mléčních výrobků, hub, ovoce,zeleniny), konzervaci cukrem (džemy, marmelády, rosoly, ovocné sirupy, proslazené ovoce), sušení, konzervování alkoholem (ovocná vína, alkoholizované mošty, ovoce v alkoholu, ovocné likéry), konzervaci octem (zelenina, houby v octě, aromatické octy), solením a uzením, konzervování vajec, skladování čerstvého ovoce a zeleniny.... celý text

Podobné knihy (12)

Babiččina spižírna nad zlato Babiččina spižírna nad zlato Renato Magát

Především zavařování, skvělé tipy. Kniha obsahuje velké množství zajímavých receptů na zavařování ovoce a zeleniny, na přípravu džemů, marmelád, sirupů, čajů a likérů. Najdete v ní také tipy na uchovávání masa, nápady na... více


Konzervovanie a mrazenie v domácnosti Konzervovanie a mrazenie v domácnosti Jaroslav Balaštík

Možností konzervování ovoce a zeleniny je mnoho a liší se od sebe způsobem, změnami,které jsou při konzervaci nevyhnutelné a dobou trvanlivosti. Přitom je důležité, aby konzervování bylo laciné, rychlé, nenáročné a aby ... více


Učebnice zavařování a konzervace Učebnice zavařování a konzervace Jan Jílek

Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých rece... více


Konservace potravin v domácnosti Konservace potravin v domácnosti Juliana A. Fialová

Publikace je určena každému, kdo hodlá konservací v domácnosti využít jakostních potravin po celý rok. více


Ako konzervovať ovocie Ako konzervovať ovocie Ján Silvester Kaščák

Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly aj mrazenie a sušenie ovocia a pod... 248 strán, 20 farebných obrázkov, 3 tabuľky, tvrdá väzba, malý formát více


Konzervujeme jednoducho a dobre Konzervujeme jednoducho a dobre Mária Hajková

Možno tiež povedať aj zdravo. V knihe nájdete veľké množstvo osvedčených receptov na spracovanie ovocia, zeleniny a mäsa... více


Domácí špajzka: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek Domácí špajzka: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek Kamila Procházková

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen př... více


Konzervujeme zdravo Konzervujeme zdravo Stanislav Muntág

Ovocie a zelenina v čerstvom stave predstavujú ideálne potraviny, nenahraditeľný zdroj biologicky hodnotných látok, ktoré sa akoukoľvek úpravou narúšajú a znehodnocujú. více


Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso Ján Silvester Kaščák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů Alena Doležalová

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může ... více