Doba jedová 2 podobné
Anna Strunecká , Jiří Patočka , Ludmila Eleková , Jan Janda , Karina Šustová , Miloš Velemínský st.
Doba jedová série
< 2. díl >
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné. Značná pozornost je věnována možným rizikům očkování, jež v současné době vyvolávají zvýšený zájem veřejnosti. Autoři Anna Strunecká a Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie s dlouholetými zkušenostmi v publicistice, podávají vysvětlení jasnou, přístupnou a srozumitelnou formou. Každá kapitola je doplněna odkazy na populární i vědeckou literaturu. Čtenářům se tak nabízí zcela ojedinělá příručka pro každodenní orientaci v nepřehledné oblasti ovládané zájmy trhu a zisku, s náměty, jak se bránit před mnoha zdravotními riziky a rádoby vědecky podloženými radami.... celý text
Podobné knihy (5)

Potřebujeme vědět, jakou kvalitu vody a jaké množství potřebujeme. Autor dokazuje na konkrétních případech, jaké nepříznivé následky může lidem působit nedostatek vody a k čemu vede zdánlivě nevinná záměna vody za sladké... více

Nová publikace autorky bestselerů Doba jedová a Doba jedová 2 přináší čtenáři informace, jak se v každodenním životě chránit před největšími a skrytými jedy současné doby. Vedle aspartamu, statinů, umělých barviv a hormo... více

Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představuj... více

Odtrženi od přírody * Špinavý porod – dobrý porod * Antibiotický paradox * Záchranu přinášejí mikrobi Oblast výzkumu střevní mikrobioty je nová, ale překotně se rozvíjí. Výsledky mohou být využity v medicíně a na trhu s... více

Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučová... více
Štítky knihy
nemoci rakovina, nádory kojení zdraví zdraví a léky potraviny očkování pediatrie Éčka v potravinách pracovní prostředíAutoři knihy
česká, 1944 Jiří Patočka
česká, 1939 Ludmila Eleková
česká, 1966 Jan Janda
česká, 1941 Karina Šustová
česká Miloš Velemínský st.
česká, 1936