Vevy Vevy komentáře u knih

☰ menu

Ona Ona Adrian Bednarek

10 z 10. Čtěte!!!!

06.03.2024 5 z 5


Jenom ne Rich Jenom ne Rich Penelope Bloom

Kniha mě zaujala hlavně obalem! Jsem v polovině knihy a horko těžko se přemlouvám, pokračovat. Pokud máte knihy od této autorky rádi! Jen směle do toho. Já měla to potěšení, seznámit se pouze s knihou "Jeho banán" (a vůbec mě to nebavilo) a to v audio podobě, když jsem cestovala autem. Musím říci, že tato kniha at jsem se snažila sebe víc(a že jsem se snažila) mi přišla, že je to vlastně.. to samé . Žádný pořádný děj ani zápletka. Mám ráda náročnější literaturu. Ale musím říct, že některé scény jsou vtipné a zajímavé. Jen to vždy sklouzne k tomu, že mi to přijde bez jiskření a prostě - jednoduše za mě je to nuda.... Ale dávám body za obal a hezký nápad s bratry.

03.10.2023 2 z 5


Milovaný soused Milovaný soused Penelope Ward

Doporučuji ! Kniha byla vážně super !

03.01.2022 5 z 5


Milovaný nevlastný brat Milovaný nevlastný brat Penelope Ward

Kniha naprosto suprová. Přečetla jsem ji za den. Je pravda, že druhá polovina mohla být lepší... protože jsem od toho čekala víc "waw" ale naprosto doporučuji ! Skvělá !

03.01.2022 5 z 5


Láska na druhý pokus Láska na druhý pokus M. J. Summers (p)

Knihu jsem nedočetla. Nemám s ní problém ale nezaujala mě :)

03.01.2022 1 z 5


Abych přežila Abych přežila Yeonmi Park

Tuto knihu jsem přečetla na jedno nadechnutí, byla jsem z ní nadšená. Rozhodně nelituji že jsem si ji přečetla. V mnoha ohledech mi otevřela oči. Když začnete číst tuto knihu, musíte si uvědomit že je to pravdivý příběh jedné severokorejské dívky. Která si prošla cestou o které mnoho z nás nemá ani ponětí. Rozhodně doporučuji. Díky této knize mám daleko lepší znalost o Severní Koreji.

09.02.2016 5 z 5