Ona

Ona https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518801/bmid_ona-7ta-518801.png 4 20 5

Jmenuje se Alicja a je to jediná žena, po které jsem kdy toužil. Když jsme byli puberťáci, tajně jsem navštěvoval její pokoj, špehoval ji, poznával její tajemství a snažil se s ní sblížit. Ona mi však nikdy nevěnovala pozornost. Potom odjela, ale já se nevzdal. Změnil jsem svou vizáž, nechal její kamarádku, aby se do mě zamilovala, a osvojil jsem si nelehké umění manipulace s lidskými city. Po šesti letech se vrátila a já jsem konečně připravený. Nezajímá mě, že se má brzy vdávat. Nezajímá mě, že je toxická jako strychnin, ani že to, co plánuji, vyvolá absolutní chaos. Bude mě milovat, i kdyby to znamenalo, že náš svět pohltí plameny. Strhující, do detailů vypilovaný thriller úspěšného polského autora přináší temnou, těžkou a přitom velice živou atmosféru, která vás chytí a nepustí od první do poslední stránky.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

Ona , 2022


více info...

Přidat komentář

Vevy
06.03.2024 5 z 5

10 z 10. Čtěte!!!!

Aiden888
13.01.2024 5 z 5

Chtěla jsem dát čtyři hvězdičky, protože to asi nebude kniha, kterou dlouho nedostanu z hlavy a budu ji všem zuřivě doporučovat. Ale nakonec dávám pět, protože mě to prostě bavilo a měla jsem přečteno za dva dny. Takhle příšernou a zvrhlou hlavní postavu jsem dlouho v žádným příběhu neobjevila. Není to sice thriller, ze kterého vám běhá mráz po zádech, ale do poslední chvíle nebudete vědět, jak to celý skončí a kdo je vlastně ten záporák. Je v tom hodně erotiky, na to se připravte :)


michaelakoc
04.01.2024 3 z 5

Po delší době jsem sáhla po thrilleru a docela se bála, že se budu bát. To se naštěstí/naneštěstí nestalo. Klidně po knize sáhněte, já se nebála vůbec a to si myslím, že jsem docela po**ra.

Sám autor knihu prezentuje jako erotický thriller, za mě je to, i s ohledem na konec knihy, erotický román. Kdyby to tak bylo, možná bych hodnotila výše, ale bohužel, pro mě, tam nebyla vůbec žádná chemie mezi hlavními hrdiny. Uvidíte sami.

Ale moc mě baví Anotace ke knize, protože čekáte něco, ale dostanete něco úplně jiného. To mě mrzí u hodně knih, že je v Anotaci vyzrazena vlastně hlavní zápletka, tady tomu tak není. Více nenapíši, abych nespoilerovala.

Jinak se kniha odehrává v Polsku, polský autor. Máme tu Piotra, kluka, který byl vychovávaný svou fanatickou matkou, a který v 17ti uteče ke svému otci. Tam poprvé vidí Alicju, dívku ze sousedního domu, do které se okamžitě zamiluje. Později se potkávají v dospělosti.

Piotr měl těžké dětství a dospívání, Alicja má velké tajemství a rovnou Vám říkám, že na konci nebudete vědět, kdo je vlastně padouch. A poslední řádky knihy jsou také perfektní.

Knihu doporučuji, čte se rychle a vše do sebe luxusně zapadá. Hodnotím “pouze 3/5, protože to, podle mého, nebyl thriller, a protože za mě nefungovala chemie mezi hlavními hrdiny. Ale toto může každý vnímat jinak, proto dejte určitě knize šanci.

Kacafir
01.01.2024 5 z 5

Takové polské soft porno

Jita160
04.12.2023 5 z 5

Určitě je to jedna z nejdivnějších knih, kterou jsem v poslední době četla. Je úplně jiná ,divně zvrhlá a krutá se sobeckým chtíčem po ženě. Příběh je o dívce, kterou je nezdravě, nebezpečně a zoufale posedlý kluk ze sousedství. Je to šmírák posedlý stalker a fetišista.
Je rozhodnutý udělat cokoliv aby ho milovala i za cenu ze se změní jak své chování, uměním sexu tak i svojí vizáž.
Po zjištění že má Alicia jeho vysněná žena před svatbou s ,,kokotem" začíná jeho plán gradovat.
Rozjíždí se intriky a děsivý toxický milenecký vztah s rozkoší jedu. Oba mají totiž spoustu tajemství a jizev a právě proto začíná válka ,která si žádá oběti.
Nečekejte romantiku, kytičky a srdíčka tahle tsunami vás pěkně semele.

Autorovy další knížky

2023  74%Ona
2024  81%Ďáblův deník

Kniha Ona je v

Přečtených28x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce70x
Chystám se číst46x
Chci si koupit14x
dalších seznamech2x