__.Veronica.__ __.Veronica.__ komentáře u knih

☰ menu

Čarodějky malostranské Čarodějky malostranské Petra Kubašková

Knížka se mi hodně líbila a dost se těším na druhý díl. Vlastně mě velmi mile překvapila, čekala jsem něco chudobného a nenapínavého ,ale napětí tam bylo až až . děj byl taky zajímavý a celkově mě knížka bavila.
Za mě vřele doporučuji:)

18.09.2021 5 z 5


Město bez války Město bez války Svetlana Ponomareva

Tahle knížka mě až dohnala k slzám. Občas jsem ji ani nemohla číst, protože mi přišla až moc "drsná", ale bylo to velmi dojemné. Trochu mě děsí ,že to co čtu v téhle knížce se někde opravdu děje....
Osobně jsem z téhle knížky byla chvíli špatná, ale opravdu jsem si ji vychutnala.
Doporučuji

18.09.2021 4 z 5


Zrádné mlhy Zrádné mlhy Katherine Arden

Tak tahle knížka se četla jedním dechem! Vážně takhle dobrou horrorovku jsem už dlouho nečetla. Opravdu jsem se od ní nemohla odtrhnout a za dva dny jsem jí měla přečtenou. Autorka opravdu umí nahodit horrorovou atmosféru a děj byl taky zajímavý. Nemám co dodat za mě super knížka.

PS: Jenom bych asi doporučila od vyššího věku než je 9 let, samotné je mi 14 a v devíti bych se z téhle knížky krčila ještě měsíc ve strachu pod peřinou :)

18.09.2021 5 z 5


Fialová Fialová Anna Šuláková

Knížka mě velice zaujala už jenom vzhledem. Obálka je velmi pěkně udělaná a úplně vás laká, abyste si ji přečetli. Už i ten fakt, že se jedná o českou spisovatelku byl také fascinuicí takže na prvotní dojem se knížka zdála být zajímavá.
Avšak zde moje pozitiva bohužel pomalu končí... Zezačátku jsem si ji velmi užívala a byla velice zajímavá, plná dobrodružství a takové té touhy vědět jak to dopadne ,ale od nějaké té 60. stránky jsem se v ní začala ztrácet a spíš jsem jí "prokousávala" než abych si ji nějak užívala. Konec byl taky celkem vydařený ale to je asi tak vše.
Za mě knížka bohužel nic moc.

23.07.2021 1 z 5


Tymián z Oxary Tymián z Oxary Kateřina Blažková

Knížka se mi velice líbila, cením její originální provedení, které knížce vdechnulo život. Děj začíná nejdřív trochu nudně, ale postupně vrcholí a konec je, i trochu dojemný.
Knížka se z mého pohledu četla jedním dechem a oblíbila jsem si ji. Doporučuji ji všem čtenářům v mém věku tedy ve věku 11-14 let.
Myslím že autorce se knížka velice povedla :D

23.12.2020 5 z 5