uzivatel3260 uzivatel3260 komentáře u knih

☰ menu

Bentley Bentley Melanie Moreland

Skvělá knížka, sice pomalejší začátek, ale trpělivost nakonec přinesla růže ;) Kluky z BAM si opravdu zamilujete. Bentley, jak výjimečná značka auta, tak i hlavní hrdina se umí chovat dokonale, bez chyb, uplný Brit. Příběh mírně detektivní, čekáte co se bude dít, postupně se odhalují jednotlivé zápletky, no prostě jsem si to užila! Sice do plné pětky by to chtělo něco ještě trošičku, ale vůbec mi to nevadí.

Příště si musím psát postupně poznámky, určitě by bylo víc věcí co bych chtěla o knize říct.

15.05.2023 4 z 5


Spoutej mě Spoutej mě Hope Marks

(SPOILER) No tak jo! Toto nebylo uplně můj šálek. + je základní myšlenka, policajt a kleptomanka. Ale jinak jednotlivé zádrhely byly předvídatelné - kdo je s kým spolčen, co je za tím, že je to bouda atd.

Laura mně neustále vytáčela, blbka co nepříjemné situace řešila zablokováním a ignorací. A šerif mi přišel vykreslován v I a II části jako hloupý, když ji tolik věcí promíjel a omlouval se za věci, za co mohla ona, spíš měl být odškodněn on. Rozdělení knihy do 3 částí , přeskok z I do II je až "násilný".

Některá použitá slova, mně děsně vytáčela "číča", ikdyž v knihách mám ráda vulgarismy, ale tady to nezafungovalo a taky snaha používat různé názvy a během jedné "akce" autorka vystřídala několik. Další slova volátko, sedinka, přiťápl, "nevsunutí tašky" ... snaha pro různorodý jazyk, ale trochu mimo.

Co se mi hodně líbilo, byl vtípek s pouty na svatbě, to bylo fajn.

Možná mezera - v I části, je více scén se zatčením a cestou na stanici, kdy byla pokaždé odvezena - v jednom žádá odvoz k autu, ale v druhém případě není jinak vysvětleno jak se dostala do svého auta, vyznívá to jakoby bylo u stanice.

Spoustu sexu, často použitý jako výplň děje. A jediná věc nad kterou jsem se otřásla bylo olíznutí policejního obušku - echt, to fakt ne.

Na konci knihy je vidět, že Laura výrazně zmoudří a prospěje ji to. Hoodně zvratů, po svatbě jsem si říkala cože? ještě něco? knihu jsem dočetla jen z čiré zvědavosti jak to bude ukončeno, ale druhá polovina třetí části byla pro mně fakt mučení.

13.05.2023 2 z 5


Nebezpečná touha Nebezpečná touha Marcy Jell

Kniha mně velmi bavila, spoustu humoru, kdy jsem se doslova řezala smíchy. zápletka chytlavá, kniha vás držela a nechtěla se pustit. jen škoda, konec mi přišel docela narychlo napsaný a některé pasáže mohly být víc rozvinuté.

20.02.2022 3 z 5