Spoutej mě

Spoutej mě https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514296/bmid_spoutej-me-Yjy-514296.png 3 81 25

Přestěhovala jsem se kvůli práci do malého města. Moje kleptomanie se tu stěží maskovala. Cítila jsem se víc osamělá a emoce mě nutily krást. Neustále jsem potkávala stejné lidi, hlavně šerifa Bradleyho, který mě vytáčel. Jenže mi najednou došlo, že nejde o nenávist, ale o touhu svádět policejního fešáka tak dlouho, dokud si mě nespoutá drsně, něžně i navždy. Může vztah mezi kleptomankou a poldou fungovat, když každý stojíme na jiné straně zákona? Když tvrdí: „Lauro, jsem policista a nemůžu randit s výtržníky!“ Snažil se mi odolat, ale zvládne se držet svých zásad? Hrála jsem si s ním jako kočka s myší. Podlehne mi? Vždyť bych tak ráda skončila zadržená a nadržená v jeho náručí. Chápu, že nemůže věčně krýt moje drobné krádeže, ale vzájemnou přitažlivost nelze přehlédnout. Oba nás ovládla až do morku kostí, dokud se všechno nezvrtlo… Nadešel čas rozhodnutí. Vyberu si klidnou budoucnost a život s utlumenými touhami, nebo podlehnu spalující vášni?... celý text

Přidat komentář

Verca.samkova
18.03.2024 1 z 5

Napad zajimavy, zpracovani zalostne. Mam pocit ze tu knihu nikdo ani nekontroloval, nez vysla.

TerryDee
24.02.2024 3 z 5

V prvni řadě musím říct, že mě zaujalo zápletka knihy, a to kleptomanka a místní šerif. Rozhodně nevšední a zajímavá změna.

Kniha je rozdělena na tři části, v nichž se střídají podledy obou hrdinů, a to Laury a Bradleyho. Takže máme možnost nahlédnout na danou situaci jejich optikou.

Laura se kvůli své práci přestěhovala do malého městečka, kde pracuje na tamní bance. Nicméně nikdo z místních neví, že se potýká s kleptomanií. Laura má neustálou touhu krást věci, které jí nepatří a zároveň je nepotřebuje. Při jedné krádeži se seznamuje s místním šerifem Bradleym. A právě tohle setkání se jim stane osudným.

Trochu jsem bojovala s hlavní hrdinkou Laurou. Její některé myšlenkové pochody a chování mi úplně nesedly. A občas jsem si říkala, proč je pro ni tak těžké komunikovat a vyslechnout toho druhého. Chápu, že bez toho by nebyly následující zapletky. Ale na knihach (a i v životě) mi vadí nedostatečná komunikace mezi lidmi. Nicméně šerif se mi libil. Ano, v jeden moment jsem ho chtěla praštit za jeho chování, ale následně to vysvětlilo a já ho díky tomu pochopila.


Ála1968
19.01.2024 3 z 5

Vztah šerifa a kleptomanky, proč ne.Nebyl to špatný příběh,ale nějak jsem si Lauru neoblíbila. Hlavně, když se měla rozejít s Austinem mi připadala jako blbka.Obálka je krásná,za ní jedna hvězdička a za poslední třetinu knihy zbytek.

adela.hol
23.12.2023 3 z 5

Laura žije v malém městě, věnuje se své práci a vedle toho se snaží bojovat se svou psychickou poruchou, a to kleptomanií. Laura v sobě má neustále nutkání krást předměty, které vlastně ani nepotřebuje. Při jedné takové drobné krádeži se setká s Bradleym, místním šerifem a toto setkání patří mezi to osudové. Má ale vůbec vztah kleptomanky a policisty nějakou reálnou šanci? Anebo jim o vztah ani nejde a stačilo by ukojit vzájemnou fyzickou přitažlivost?

Kniha je vyprávěna z pohledu Laury a Bradleyho a je rozdělena na tři části, které definují aktuální fázi vztahu hlavních hrdinů. Kapitoly mají délku akorát, četlo se mi dobře, líbil se mi originální námět v podobě zlodějky a policajta.

Chvíli mi trvalo, než jsem si na hlavní postavy zvykla. Ze začátku jsem mezi nimi necítila tu pravou chemii. Nejspíš i kvůli pár nelogickým situacím, ale postupem děje se to zlepšovalo.

S čím jsem měla problém hodně dlouho, byla Laura. V mnoha situacích si nenechala nic vysvětlit a vznikl tak problém, který se táhl klidně i na měsíce/roky, přičemž stačilo pustit Bradleyho ke slovu nebo mu jen důvěřovat. Chápu, že je to kvůli zápletkám, ale těch tu také bylo za mě zbytečně moc a zároveň zase některé byly vyřešené hodně rychle, a tak mi jejich význam postrádal smysl.

Jak už napovídá obálka, v knize pochopitelně nechybí erotické scény. Byly napsané dobře, někdy až hodně drsně, a proto třeba ne všem sednou. Každopádně stejně jako u zápletek, i na nich bych ubrala. Občas byly na místech, kde se úplně nehodily a narušovaly plynulost děje. Zaměřila bych se spíš více na vztahy mezi postavami nebo na detektivní část, než číst další scénu, kde si Bradley Lauru znovu spoutá. Ale to je samozřejmě jen můj názor.

I když jsem měla nějaké výhrady, nakonec jsem byla s příběhem spokojená a užila jsem si ho.

3,5*

eliska2126
26.11.2023 4 z 5

Když jsem začínala tuto knihu číst, vlastně jsem nevěděla, co od toho očekávat. Věděla jsem, že půjde o vztah mezi kleptomankou a policistou, to by mohlo být zajímavé. A ve finále musím říct, že skutečně bylo. Autorka skvěle rozpracovává téma kleptomanie jako psychické nemoci. Sledovat Lauru, jak se s touto nemocí snaží popasovat, mě opravdu bavilo!

Hope píše opravdu čtivě, každou postavu napsala moc hezky. Jen ze začátku mě ze čtení občas vyrušil nějaký prapodivný výraz, například volátko místo telefonu, zavrtěla se do duchen místo zavrtala, apod. Já vám nevím, asi je to tím, jak studuju češtinu, mám přísnější oko se mi zdá.

Samotný příběh mě opravdu bavil, jen na můj vkus bylo na začátku až moc náhodného setkávání. Taky žiju na malém městě, ale takhle často nepotkávám ani mou babičku, která bydlí vedle v paneláku. Tohle bylo tak do poloviny první části, poté se příběh dost zlepšil a začalo mě to víc bavit.

Začátek druhé části byl fakt hustý. První stránky jsem četla s otevřenou pusou a psala jsem autorce, co se to sakra děje? Druhá část byla super od začátku do konce, tam opravdu nemám co vytknout.

Třetí část byla také dobrá, ale konec byl na mě až moc překombinovaný. Přesně vím, v jaké části bych příběh usekla a byla bych spokojená. Chápu, že se autorka snažila dodat čtenáři ještě nějakou akci, ale té na mě bylo už až moc.

Ve finále se mi ale příběh líbil a nelituju, že jsem si ho přečetla. Chápu nadšení, které vyvolal a až na tyhle moje výtky, mě příběh Laury a Bradleyho bavil.

Mon.CouCou
04.09.2023 5 z 5

(SPOILER) Protože jsem se teď u čtení trochu zasekla (čtěte manžel žárlí), vytáhnu dnes další knihu, u které jsem byla u zdroje. Erotická kniha Spoutej mě od Hope Marks. Autorka je velice ambiciózní a rozhodně o ní v budoucnosti ještě hodně uslyšíme.
Tvořit příběh je vzrušující, navíc v kombinaci s mužskou uniformou nejedno dívčí srdce zaplesá.

Laura je pracovnicí banky. A taky kleptomanka. Odstěhovala se do menšího města v USA, kde už svoji poruchu hůře skrývá v davu. Neustále naráží na policistu Bradleyho. Přitažlivý muž zákona ji navede na cestu k léčbě. Protože to oba k sobě táhne jako mě ke sladké tyčince snickers, svoje osudy skutečně spojí. Navíc, oběma se líbí tvrdší sex, kterého se autorka nebála. Ale nebojte, žádné modřiny na citlivých místech nevzniknou. Spíš do budoucna na duši...
Do toho však vstupuje Faith. Je zlá? Hodná? Co když jeden člověk osudy lidí změní?
Na prvotinu klobouček!
Přeji hodně čtenářů, protože další kniha má být o jiných uniformách, přímo ohnivých, co se plamenů nebojí!
Doporučuji.

JarunkaBerunka
19.08.2023 2 z 5

Tato kniha u Petunek je asi první, která není můj šálek kávy (a to jsem z celých Petunkek nadšená!) Dala bych tak 50% za námět, seznámení s kleptomanií a jen poslední část knihy. Snad příští knihy autorky budou víc emoční

mariebramborova
18.08.2023 5 z 5

Asi začínám holdovat nevšednímu se*xu :) Dílo se mi líbilo. Chvílemi jsem si sice říkala, proč a jak, ale vcelku jsem si čtení užila. Co musím vyzdvihnout je obálka. Je nádherná, ničím nezavádí, víte co očekávat. Nalákala mě na první pohled.

Jidu
16.08.2023 4 z 5

Musím říct, že první třetina knihy pro mě byla trošku utrpení, a říkala jsem si, že fakt musím být všude! (Myšleno v každé štafetě).

Ale pak přišla druhá část, a z plochého erotického románu se vyklubal zajímavý příběh s detektivní zápletkou.

Na konci knihy už jsem ani nedýchala. Fakt se to vyvrbilo dokonale.

Myslím, že kdyby byl jiný začátek, tak si kniha zaslouží maximální počet bodů, ale i takhle mě překvapila.

Zaručuji vám, že kromě erotiky zažijte drama, napětí a emotivní situace.
No, co víc dodat! Nenechte se odradit začátkem ani délkou knihy a čeká vás super příběh.

Knihu hodnotím na 80% a rozhodně ji doporučuji. Obzvláště milovníkům tohoto žánru, co už nechtějí číst standardní klišé. Budete nadšeni.

wendys93
08.08.2023 4 z 5

Mmmm erotický romány cíleně úplně nevyhledávám, člověk si radši užije poctivej sex v reálu než na stránkách knížek, nicméně i ty ho můžou třeba k lecčemu inspirovat nebo mu zpříjemnit pár večerů. Já jí třeba četla během menstruace, kdy sem docela při chuti, ale zas to není vyloženě období, kdy bych se chtěla opravdu s partnerem milovat. Je to vždycky dost debilní protipólní tejden. A tahle knížka mi ho dost dobře zpříjemnila a splnila účel, který splnit měla. I ten příběh mě vlastně a dost překvapivě bavil, i když ta prostřední část mi přišla trošku slabší a taková zbytečně vycpávková. Mohla mít ve vztahu k první a třetí nějakou logičtější návaznost, než takhle dramatický skok. Ale vzhledem k tomu, že jde o autorčinu prvotinu jí to budiž odpuštěno. V každém případě přišla se zajímavým nápadem, který zpracovala opravdu obstojně. Pro fanynky žánru rozhodně velký doporučení, tohle jim udělá fakt radost.
S autorkou jsem na blogu vydala i krátký rozhovor.

Jita160
28.07.2023 5 z 5

(SPOILER) No páni tohle bylo vážně boží!!!
Tato česká spisovatelka mě naprosto ohromila s tímto drsným a hodně erotickým příběhem.
Očekávejte hodně akcí,vášně, srdcebolu,nedůvěry,bolesti drsného sexu ,používání pout,pásku ,nespočet orgasmu a neskutečné a vřelé lásky.
Laura ,divoká ,přidrzlá kleptomanka, která nekradla schválně, ale proto že musela.
Bradley ,policajt ,šerif ,který byl žhavý jak samo peklo. Když jí zatýkal začínal si užívat při zadržení jejího prošacování a nasazování pout.
Rozjíždí se mezi nimi vztah uragán vášně... Jsou pro sebe jako závisláci na droze.
Přijde odloučení a nedorozumění ,které ani jeden z nich nezvládne.
Laura po pár letech začíná znovu s novým mužem, lékařem Austinem ... takový přizdisráč.
Milostný trojúhelník je nevyhnutelný. Laura je rozpolcená ,nedůvěřuje neví zda být opět se šerifem nebo zůstat s milým lékařem.
,,Bradley je můj motor a Austin je brzda"
Příběh mě nenechal vůbec chladnou moc jsem si ho užila. Nevydechla jsem dokud jsem nedočetla.
,, Nejdříve mě spoutal drsně ,potom jemně a nakonec navždy"

tynaaa770
09.07.2023 5 z 5

Musím říct, že námět na tuto knihu byl opravdu zajímavý a neobvyklý.
Ze začátku knihy jsem si říkala, kolik je to náhod, že se hlavní hrdinové potkávají úplně všude, kde je to jen možné. Ale autorka dá v knize najevo, že se jedná o malou ,,vesničku", takže jsem to přijmula s tím, že se tomu asi úplně nemůžou vyhnout.
Ještě nikdy jsem snad nečetla knihu, která by měla tolik zápletek. Vždy, když jsem si řekla, jak je všechno v pořádku, přišla nějaká bomba, která zase všechno zkomplikovala a celý děj byl proto strašně napínavý a čtenáře to nutilo číst pořád dál. Sexuálních scén tu bylo mnoho, ale vzhledem ke všem těm komplikacím, které se budou dít, nebude nakonec sex tím hlavním tématem.
Laura se někdy chovala impulsivně a tvrdohlavě, ale patřilo to k její postavě a taková zkrátka byla - za to se na autorku nemůže nikdo zlobit.
Jediné, co mě malinko mrzelo bylo, že Bradleymu nebyl dán větší prostor v knize z jeho pohledu.
Jinak u této knihy se mi opravdu vystřídaly všechny pocity.
U čtení zažijete všechny možné emoce a napětí od první stránky až do poslední.
Autorce opravdu klobouk dolů za nápady a za to, jak si se čtenářem hraje po celou dobu děje.

katerina4564
14.06.2023 1 z 5

Tragédie. Úvodem začnu tím, že jsem knihu nedočetla, občas se k ní zkusím vrátit, ale nejde to. Tak třeba za pár let.
Anotace, námět knihy kleptomanka vs. policajt zněla velmi zajímavě a k tomu česká autorka. Teď už vím, že to byla špatná investice. Snaha autorky přiblížit se světové tvorbě tím, že použije cizí jména, cizí prostředí... budiž. Ve chvíli kdy se Laura v minutě přihlásí na léčebný pobyt, nabývám dojmu, že jela na klasický český dětský tábor do kempu k řece, kde přespávala v chatičce, nesměla používat telefon, musela dodržovat režim, prostě jak vzpomínka na letní tábory. Do toho všeho je propletený sex, nejen drsný sex, ale naprosto nereálný, odpudivý sex mezi postavami, které mohli mít ve skutečnosti mnohem propracovanější příběh, vazby i city. Nevím zda dál v knížce nedojde k vývoji situace, ale rozhodně se to nechystám v nejbližších dnech zjišťovat. Autorce doporučuji pořádně si urovnat o jakém prostředí chce psát a přizpůsobit tomu i situace v knize, aby nedocházelo k již zmíněnému přesunu z Ameriky na dětský tábor do Čech. V jiných knihách s erotickým námětem cítíte vzrušení, chvění, napětí, ale v této knize jsem cítila pouze nutkání otočit stránky a přeskakovat sexuální scény. Tady není cítit ani žádná opravdová chemie a náboj mezi hlavními postavami.

NelaNováková
17.05.2023 4 z 5

Tuhle e-knihu jsem jsem dostala na spolupráci s českou autorkou @hope_marks_autor
Moc děkuji!

Wau musím říct, že jsem byla hodně mile překvapená. Kniha vypráví o kleptomance a pojicajtovi. Hodně ve zkratce, kleptomanka furt krade a on ji opětovaně chytá na místě činu. No ale jaksi si začnou pohrávat s city mezi sebou až z toho vznikne boží romantická linka.
Jejich vztah byl opravdu božský a moc jsem si ho užívala.
Jelikož je to erotická kniha, je zde hodně spicy scének. Některé jsou trosku drsnější, ale ne vůbec tím hnusným způsobem. Všechno bylo perfektně napsané.
Příběh má tři části. První byla moc hezkána začátku druhé jsem byla celkem v šoku, že co se to děje a třetí už byla s vice akcí.
Já musím ocenit největší plus a to, že hlavní hrdina byl policajt. Božínku, autorky by měly o tomhle povolání psat častěji

Já můžu moc doporučit, je to skvělá erotická kniha, která se mezi ostatními určitě neztratí

Niki.N
16.05.2023 2 z 5

Námět na příběh mě velmi zaujal a je velmi neobvyklý. Klepromanka a policajt kdo by to řekl. V prvních dvou částí jsem se přemáhala Laura jako hlavní hrdinka se spíše hodí na mladou puberťačku bez rozumu kdy jedná vždy impulzivně někdy až přehnaně a zasloužila by si pár facek.Bradly jako policista vykreslený svalovec. Měl s Laurou hodně trpělivosti, ale který chlap se nechá posílat do háje 4 měsíce některé pasáže nejsou hodně dotažené a chtěli by rozvinout nebo více promyslet. 3. část nejzajímavější kde byla akce. Sex vanilkový určitě není v některých pasážích i nechutný ( olizovaní pendreku a sex v cele no každý má jiné choutky)
Na první knihu 50 % a mnoho úspěchů s dalšími

MonikaBobo21
13.05.2023

Nová nadějná a hlavně česká autorka představila svůj debut o kleptomance. Líbí se mi a chválím, jakou si dala práci s nastudováním tohoto problému a v kombinaci s celým příběhem a peprnými scény (zdůrazňuji, že nejde o vanilkový sex, tak některé čtenářky může kniha odradit). Navíc se sexy poldou Bradley-muže, po kterém by snila snad každá!
Příběh je rozdělen do tří částí a čtenář zažije nejeden šok.
Těším se na další knihy od této autorky!

uzivatel3260
13.05.2023 2 z 5

(SPOILER) No tak jo! Toto nebylo uplně můj šálek. + je základní myšlenka, policajt a kleptomanka. Ale jinak jednotlivé zádrhely byly předvídatelné - kdo je s kým spolčen, co je za tím, že je to bouda atd.

Laura mně neustále vytáčela, blbka co nepříjemné situace řešila zablokováním a ignorací. A šerif mi přišel vykreslován v I a II části jako hloupý, když ji tolik věcí promíjel a omlouval se za věci, za co mohla ona, spíš měl být odškodněn on. Rozdělení knihy do 3 částí , přeskok z I do II je až "násilný".

Některá použitá slova, mně děsně vytáčela "číča", ikdyž v knihách mám ráda vulgarismy, ale tady to nezafungovalo a taky snaha používat různé názvy a během jedné "akce" autorka vystřídala několik. Další slova volátko, sedinka, přiťápl, "nevsunutí tašky" ... snaha pro různorodý jazyk, ale trochu mimo.

Co se mi hodně líbilo, byl vtípek s pouty na svatbě, to bylo fajn.

Možná mezera - v I části, je více scén se zatčením a cestou na stanici, kdy byla pokaždé odvezena - v jednom žádá odvoz k autu, ale v druhém případě není jinak vysvětleno jak se dostala do svého auta, vyznívá to jakoby bylo u stanice.

Spoustu sexu, často použitý jako výplň děje. A jediná věc nad kterou jsem se otřásla bylo olíznutí policejního obušku - echt, to fakt ne.

Na konci knihy je vidět, že Laura výrazně zmoudří a prospěje ji to. Hoodně zvratů, po svatbě jsem si říkala cože? ještě něco? knihu jsem dočetla jen z čiré zvědavosti jak to bude ukončeno, ale druhá polovina třetí části byla pro mně fakt mučení.

petulkapeta
05.05.2023 4 z 5

,,A pak mi došlo, že on je můj domov a je jedno, kde zrovna jsme."

,,Nikdy nebudu litoval, že jsem porušil všechny svá pravidla, Lauro."

Příběh o tom když se zamiluje špatna strana zakona do do dobre. Policista a kleptomanka. Kniha rozdělena do tří časti. Prvni čast je takove mile seznameni s trochu drsným sexem ( komu stačí pusa a nebo vyhnutí kotničku, to rozhodně nečtěte). A pak v druhe skočime v čase o pár let a i když nic nebude davat smysl,vše se záhy vysvětlí. Ve třetí tež akce nechybí a nebojte příznivci pout a pasku si to užijí i těch dalších častech knihy.

Sarkak94
27.04.2023 4 z 5

Tak toto byla velmi zajímavá kombinace. Kleptomanka a policista? A proč né. A hlavně, která žena by odolala muži v uniformě, ke všemu v té policejní. No já rozhodně ne (v knize)
.
Kdo miluje erotické romány, tak je tato kniha přesně pro něj. Narovinu upozorňuji, že kniha nebude pro každého. Autorka se toho vůbec nebojí a čtenáře vůbec nešetří. Je tu hodně sexu, nejen nějakého klasického, ale pořádně drsného, pouta, plácání..... A ani vulgarismy a sprostými slovy se tu nešetří.Ale není tu je to jedno, má to skvělý děj, kde sledujeme vývoj a veškeré zvraty vztahu Laury a Bradleyho, který není vůbec jednoduchý.
.
U knihy se budete smát, bude se vám chtít plakat, budete tajit dech, budete rudnout, ale také budete chtít být na místě Laury.
.
Laura celkem často lezla na nervy a chtěla jsem dát pár facek. Ale teky jsem si jí zamilovala pro její odvahu, drzost, divokost.
Bradley to je miláček. Je to šerif malého města. Působí mile a profesionálně. Drží se pravidel a zásad. Ale jen do chvíle než podlehne Lauře, to teprve ukáže své dominantní já.
.
Kniha je rozdělena na tři části. První je hoodně žhavá. Na začátku druhé jsem málem dostala infarkt a autorku jsem měla sto chutí zaškrtit a třetí čast je taková "jemnější", trošku předvídatelná, ale i napínavá. Stránky jsem hltala jednu za druhou...Moc se mi líbil i epilog, že nám autorka prozradila jak to celé dopadlo, což je za mě velké plus.
.
Malé mínus je za některá slova co mi vadí. A opakující se fráze. Ano jsou tam i neuvěřitelný situace, ale mě to nevadí

LuciePro
25.04.2023 2 z 5

(SPOILER) Škoda škoda a ještě jednou škoda. Nápad dobrý, styl psaní dobrý a to je asi všechno.
Myšlenkové pochody špatný, slovník špatný opakujici se slova, chyby v textu,sex ucházející až na ten slovník a způsob. Nikdo nechce sex s opravdovými zelistky které se utahuji při kazdem pohybu natož v cele kde se clovek boji nacokoliv sahnout aby nechytl nejakou nemoc. Některé věci nedotazene chtěli by doladit. Tabor je tak nepravděpodobny , falešný rodiče ehm kvůli jedny holce tohle všechno no ehm. Nadsenost přešla ke zklamání proto dávám dvě hvězdy

Štítky knihy

sex New York erotika romantika policisté kleptomanie

Autorovy další knížky

Hope Marks
česká, 1992
2023  69%Spoutej mě
2023  68%Následuj oheň
2024  %Mezi tebou a nebem

Kniha Spoutej mě je v

Právě čtených3x
Přečtených73x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených5x
Knihotéce98x
Chystám se číst79x
Chci si koupit12x
dalších seznamech4x