třemdava třemdava komentáře u knih

☰ menu

S láskou, Eloise S láskou, Eloise Julia Quinn

Tato kniha mi ukázala, že Eloise dokáže být i docela fajn postava, dřív pro mě byla nejméně oblíbená ze všech Bridgerton postav. Ale tento díl mi ukázal, že je docela fajn, sice místy s bouřlivými emocemi, horlivá a netrpělivá, ale jinak fajn. Pošťuchování mezi Eloise a sirem Phillipem s dvojčaty, na začátku knihy bylo docela zábavné. I když v knížce chybí Lady Whistledown, která dávala této sérii šťávu, i tak stálo zato si tuto knížku přečíst. Doufám, že i tuto část uvidím v seriálu.

01.02.2024 4 z 5


Panský dům a jeho dědictví Panský dům a jeho dědictví Anne Jacobs

Přečteno jedním dechem.
V tomto díle mě bavila nejenom dějová linka Paula a Marie, ale i dějová linka Paulových sester a jejich dětí. Za mě zatím nejlíp napsaný díl této série.

28.01.2024 5 z 5


Šťastně až navěky? Šťastně až navěky? F. T. Lukens

Od knížky jsem čekala úplně něco jiného, něž jsem dostala. Čekala jsem spoustu humoru, možná ironii, nebo klišé z ostatních pohádek, se špetkou romantiky. Bohužel mě knížka nebavila, z velké části mi nepřišla ani humorná spíš nudná a z části otravná. Hlavní postava, ta byla opravu otravná. Za mě je knížka zbytečně dlouhá. Kdyby se vypustily všechny opakující se věty, které postavy opakují stále dokola, jako svou mantru, tak má knížka poloviční délku. Mladším čtenářům bude nejspíš vyhovovat, jazykem kterým je napsaná, ale za mě už rozhodně ne.

23.01.2024 2 z 5


Ztracený symbol Ztracený symbol Dan Brown

Zatím za mě nejhorší díl, Robertova věčná nechápavost mi vůbec nepřišla vtipná a v některých částech i dost otravná. Nudila jsem se a dělalo mi problém knihu vůbec dočíst. Děj by mohl být mnohem kratší. Ale předchozí dva díly se mi líbily.

06.05.2021 3 z 5


Kurz kresby pro výtvarníky Kurz kresby pro výtvarníky Barrington Barber

Jeden z nejlepších kurzů kresby, co jsem zatím vyzkoušela. Určitě doporučuji.

06.06.2020 5 z 5


Senseijův dědic Senseijův dědic Masaši Kišimoto

Jeden z nejlepších a nejzajímavějších dílů celé série.

03.03.2020 5 z 5


Eleanor & Park Eleanor & Park Rainbow Rowell

Velmi milá knížka. Příběh první lásky, která náhle přichází a náhle odchází a nikdy není zapomenuta.

06.12.2019 4 z 5