tomcruisee tomcruisee komentáře u knih

☰ menu

Tíha osudu Tíha osudu Monika Knápková

kniha se mi líbila od začátku do konce. Má spád a hlavně jsem se u ní nenudila. Chvílema jsem i cítila nepříjemné mrazení ze staré stařeny. Konec jsem tak trochu čekala, ale i tak se mi to moc líbilo!

29.05.2017 5 z 5


Hra na lásku Hra na lásku Monika Knápková

Knížka se mi hodně líbila. Autorka používá stručné, svižné a věrohodné dialogy, které rychle plynou a posouvají děj (a to je dnes pro čtenářky tohoto žánru velmi důležité, neboť právě podle dialogů se často rozhodují v knihkupectvích, zda knihu koupí, nebo ne - aspoň já to tak mám). Velkým plusem je také to, že styl autorčina psaní je věcný, nepíše nic zbytečného, ale vesměs jen to podstatné.Také věrohodné sociální zařazení její hlavní postavy do nižší střední třídy jí otevírá cestu k srdcím široké vrstvy čtenářek, které se mohou s takovou postavou snadno identifikovat a protože jde o postavu praktickou, se smyslem pro humor, budou ji prát hodně štěstí. Velmi dobře vystavěný ženský román. Také se mi líbí, že má autorka svůj styl a ten používá v každé své knize. Někomu to pak může připadat jako "nezralé či kostrbaté", což až tak není pravda. Hodnotím velice pozitivně.

16.02.2017 5 z 5


Charles Manson: Život a doba Charles Manson: Život a doba Jeff Guinn

Knizka me velmi zaujala... byla zvlastni a na to, ze to psal novinar, tak vlastne byla super ctiva. Clovek se od zacatku az do konce divi, jak se lide daji zmanipulovat. Jasne, drogy v tom hraly velkou roli ale....hezka, zvlastni, ctiva a hlavne prekvapiva kniha. Doporucuji!

30.01.2017 4 z 5


Odpuštění Odpuštění Danielle Steel

Knihu jsem cetla asi trikrat. Mam problem s touto autorkou, zacist se do zacatku jejich knih.
Nicmene, kniha Odpusteni je prostre uzasna! Nebojim rict, ze je jedna z nejlepsich, co jsem kdy cetla. Brecela jsem u ni a velmi me chytla za srdce! Doporucuji!

25.01.2017 5 z 5


Hořká chuť lásky Hořká chuť lásky Lenka Lanczová

Krasna knizka!! Proste jako ze zivota, takove mam nejradsi! Nevim co jineho dodat!

25.01.2017