Hra na lásku

Hra na lásku https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/321628/bmid_hra-na-lasku-OVn-321628.jpg 4 20 11

Kristýna to v životě nemá jednoduché. Ve svých šestadvaceti letech ví, jaké to je ztratit milovaného člověka. Michal, otec její dcerky Natálky, zemřel ještě dřív, než se narodila. Zoufale shání práci, kterou jí nabídne bývalá kamarádka z dětství, Jana. Myslí si, že už ji v životě nečeká nic hezkého, když skončí doslova pod koly auta, přitažlivého Patrika, jenž ji svým podivným životním stylem děsí a zároveň i neskutečné přitahuje. Snaží se za pomocí svých dvou nejlepších kamarádek, Heleny a Mel, a také jejich humoru pochopit Patrikův zvláštní pohled na život a vyrovnat se s tím. Když se jí to konečně alespoň z poloviny podaří, potká Marka, bratrance zemřelého Michala, který mu je neuvěřitelně podobný! Kristýna se ocitá v situaci, kdy netuší, co má dělat. Na jedné straně je Patrik, jenž jí ukázal to, co nikdy nezažila, a na straně druhé tichý Marek se smutným osudem, který je pro ni jako klidný přístav. Jenže co když si s ní Patrik opravdu jen hraje a Marek o ni nestojí, tak jak by si přála ona? Na tyhle otázky se snaží za každou cenu najít odpověď. Podaří se jí to?... celý text

Přidat komentář

lennyT
14.03.2017 5 z 5

Moc pěkná kniha!

Kristyna.20
13.03.2017 1 z 5

Docela tragédie. Celý příběh na mě působí zamotaně a tak nějak "neohrabaně"... A těch vykřičníků v každém odstavci, uff. K hlavní hrdince asi jen to, že s takhle naivní a hloupou postavou jsem se v knize už dlouho nesetkala.


tomcruisee
16.02.2017 5 z 5

Knížka se mi hodně líbila. Autorka používá stručné, svižné a věrohodné dialogy, které rychle plynou a posouvají děj (a to je dnes pro čtenářky tohoto žánru velmi důležité, neboť právě podle dialogů se často rozhodují v knihkupectvích, zda knihu koupí, nebo ne - aspoň já to tak mám). Velkým plusem je také to, že styl autorčina psaní je věcný, nepíše nic zbytečného, ale vesměs jen to podstatné.Také věrohodné sociální zařazení její hlavní postavy do nižší střední třídy jí otevírá cestu k srdcím široké vrstvy čtenářek, které se mohou s takovou postavou snadno identifikovat a protože jde o postavu praktickou, se smyslem pro humor, budou ji prát hodně štěstí. Velmi dobře vystavěný ženský román. Také se mi líbí, že má autorka svůj styl a ten používá v každé své knize. Někomu to pak může připadat jako "nezralé či kostrbaté", což až tak není pravda. Hodnotím velice pozitivně.

LanaŠtika
25.01.2017 5 z 5

knížku jsem přečetla takřka na jediný dech. Líbila se mi, má spád, svůj styl a hlavně rychle odsýpá. Žádné zbytečně zdlouhavé scény, či pasáže. Smála jsem se, slzela jsem a hlavně je velmi emotivní, prostě všechno to, co mám na knize ráda. Jediné maličké mínus je, že knížka je kratší. Ráda čtu knihy dlouhé, možná i proto, že se nerada loučím s rozečtenou knihou. Co se týká překlepů atd.nevím, určitě jsem si i všimla, ale...mnoho knih co jsem četla i papírové je mají. Jsem velká čtenářka už od mala a musím se přiznat, že i já jsem zkoušela psát. Bohužel v ČR je to úplně jiné, než třeba v Americe, kde každý, kdo napíše cokoliv je hned velký spisovatel, proto každý, kdo něco napíše a nakladatelství mu to vydá, je pro mě velký palec nahoru a cítím obdiv! Autorka se podle mě vypracovává a na každé knížce je znát zlepšení a to hodnotím velmi pozitivně. Pokud nakladatel vydá něco s překlepy, pak je to na jeho triku. Tak možná bych autorce poradila změnit nakladatele. Jinak za mě plných pět hvězdiček za krásně zpracovaný příběh, který je plný emocí a citů.

Š.Ala
21.01.2017 2 z 5

Bohužel musím dát jen 2 hvězdičky a to jen za odvahu autorky a námět. Kostrbatě napsáno a celkem dost chyb. Kristýna byla naivní, Patrik blbej a Marek... no ten asi jedinej stál za to ( a to jen proto, že v knize nebyl tak často). Nejsem žádná češtinářka, ale když si koupím knihu, tak očekávám alespoň lepší standart gramatiky, proto bych doporučila autorce zainvestovat do korektury a slovníku synonym. U slova "ustrojit" (a nejen u něj) jsem totiž v této knize opravdu nechápala.

slunatko
01.01.2017 5 z 5

Knížka na mě ze začátku působila, že to bude zase jedna z těch sláďáren z červený knihovny, ale po přečtení prvních kapitol, jsem byla mile překvapena. Nejen, že jsem se zasmála ale byla jsem zvědavá jak to všechno dopadne. Možná bych ale Kristýně přála víc Patrika, ten není takový suchar jako Marek. Takže souhlasím s názory ostatních, fakt pěkná kniha. Jen chyby jsem nikde nenašla asi jsem se soustředila na příběh, který je fakt zajímavý! Takže za mě pět hvězdiček a velké doporučení.

JanaJane
28.12.2016 3 z 5

Příběh hezký i dobře vykreslen, ale příliš mnoho hrubých chyb a překlepů. Na to, že už píše tři roky, by si mohla paní spisovatelka sehnat korektora a naučit se pracovat se synonymy. Nebyl odstavec, kde by nebyla nějaká chyba.

Julinka88
28.11.2016 5 z 5

Hra na lasku me hodne mile prekvapila! Nechybi v ni jak silne emoce tak ani humor, ktety teto knizce dava smrnc.Proste suprova knizka kterou si rada zase nekdy prectu. Muzu jen vrele doporucit!

Jaruce
27.11.2016 4 z 5

Příjemná kniha, jen trochu krátká. Děj se pěkně četl a rychle, takže jste hned u konce.

ErikaV.
22.11.2016 5 z 5

Velmi povedená kniha, od které se jen tak neodtrhnete. Perfektně zvládnuté emoce. U čtení budete zaručeně brečet dojetím i smíchem. Překvapivé zvraty v ději udržují pozornost až do konce, ani vteřinu jsem se nenudila. Vřele doporučuji.

Jezinka155
22.11.2016 5 z 5

Jako vždycky jsem velmi spokojená s knihou! Fantasticky vykreslené pocity, že jsem měla pocit, že to prožívám já! Ani na chvilku jsem se nenudila a dokonce jsem se i zasmála s Mel, která tomu příběhu dává velkou jiskru. Hodně překvapivých zvratů které jsem nečekala takže veliké překvapení na konci knihy.Pro mě za pět hvězdiček. Moc autorce fandím!

Autorovy další knížky

Monika Knápková
česká, 1977
2016  83%I velké holky pláčou
2016  83%Hříšná touha
2016  85%Chci tě svést
2016  78%Hra na lásku
2017  93%Tíha osudu

Kniha Hra na lásku je v

Přečtených26x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce57x
Chystám se číst12x
Chci si koupit3x