Tíha osudu

Tíha osudu https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/343450/bmid_tiha-osudu-nUw-343450.jpg 5 17 7

Strašidelný sen, nám někdy dokáže pořádně zamotat hlavu. A co teprve, když se vám zdá stále ten stejný sen s nádechem tajemna. Přesně tenhle problém má dvaatřicetiletá Karolína, které se zdá častokrát o staré stařeně. Žije si se svým manželem Romanem a jejich dvěma dcerami v malé vesnici Břehy. Jednoho dne zde zemře stará žena, která odkázala svůj dům synovci, jehož nikdo nezná. Když se objeví, vyvolá v jinak klidné vesnici pozdvižení. Snad každá z žen by si ho přála mít ve své posteli. Ani Karolína není výjimkou a pomalu se zamotává do sítě charismatického Richarda. Aby utekla od pokušení se s ním sblížit, odjíždí se svou rodinou na osudovou dovolenou, během níž se setká tváří v tvář se starou stařenou ze svého snu. Je otřesena tím, co jí stará žena předpoví, když jí začne věštit z ruky. Obchází ji smrt, zlo a falešní lidé. Má vedle sebe dva muže – jeden ji chce vlastnit, druhý milovat. Karolína se ocitá v situaci, kdy neví, co má dělat, a netuší, že se jí brzy změní celý život. Má věřit stařeně hroznou věštbu? Co když podlehne přitažlivému Richardovi a tím si zničí celý svůj život? Je právě Richard „ten muž“, co ji bude milovat? Má se rozvést s manželem, který ji neustále ponižuje, nebo s ním zůstat kvůli dětem? Jak všechno dopadne, to se dozvíte v novém románu Moniky Knápkové Tíha osudu.... celý text

Romány
Vydáno: ekniha , Viking
více info...

Přidat komentář

anibeni
05.10.2020 4 z 5

Děj knihy byl opravdu poutavý, i když styl psaní mi úplně nesedl. Nicméně dalo se to zkousnout a knihu jsem zhltla za jeden den.

tomcruisee
29.05.2017 5 z 5

kniha se mi líbila od začátku do konce. Má spád a hlavně jsem se u ní nenudila. Chvílema jsem i cítila nepříjemné mrazení ze staré stařeny. Konec jsem tak trochu čekala, ale i tak se mi to moc líbilo!


Jaruce
25.05.2017 4 z 5

Mám ráda příběhy této autorky, chvílemi bych sice Karol tak trochu propleskla :-) kvůli jejímu chování, ale zas by to nebylo tak zajímavé. :-)

Jezinka155
18.05.2017 5 z 5

Super roman!!!

LanaŠtika
16.05.2017 5 z 5

Moc pěkná kniha! Pár jsem jich už od autorky četla a její knížky mě velmi bavi. Její styl a hlavně city jaké dava do svých knih ve mě vždycky něco zanechaly a tak to má být. Nemužu jinak než doporučit! Dokonce jsem u knihy i brečela, což se mi tak často nestává. Kràsný příběh!

lennyT
14.05.2017 5 z 5

Souhlasim s Erikou, moc pekna knizka plna emoci, strachu a lasky! Doporucuju!

ErikaV.
11.05.2017 5 z 5

Tohle je román, který vás chytne a nepustí. Doporučuji si na knihu vyčlenit celé odpoledne, protože se od ní jen tak neodtrhnete. Bezchybně promyšlený příběh, skvěle zvládnuté emoce, napětí, tajemno. Velmi oceňuji zajímavé vedlejší linky: sny o stařeně, jejíž věštby se pomalu naplňují, záhada se zmizením nejlepší kamarádky,... Prostě super. Mohu vřele doporučit.