tezah tezah komentáře u knih

☰ menu

Tisíc polibků Tisíc polibků Tillie Cole

Původně jsem se na knihu moc netvářila, jelikož jsem se bála, že půjde o přeslazenou romanťárnu, o kterou nakonec opravdu šlo (možná proto mi ani neukápla slza), ale přesto se mi kniha překvapivě líbila a myslím si, že za přečtení stojí. Krásný příběh. Ke konci je pravda, že se začalo všechno moc opakovat a autorka popsala několik stran jen obyčejnou záležitostí, jen obyčejným rozhovorem.
Upřímně doufám, že se někdo rozhodne tento příběh zfilmovat.

28.10.2017 5 z 5


Zelená míle Zelená míle Stephen King

Dávám 5 hvězd za úžasný příběh a styl psaní. Jen jsem čekala, že se od knihy nebudu moct odtrhnout a hned ji budu mít přečtenou, ale nestalo se tak. Ani nevím, co bych na knize chtěla změnit - není co měnit. Krásně napsané; pěkně volená slova, hodně přídavných jmen a přívlastků, díky kterým je příběh ještě lepší. Přesto jsem od knihy po zhlédnutí filmu a kvůli hodně pozitivním recenzím čekala víc.
Ještě mě mrzí, že nejsem příznivec hororů, protože tohle je moje první přečtená kniha od Stephena Kinga a velmi se mi zalíbil jeho styl psaní.

30.08.2017 5 z 5


Harry Potter a relikvie smrti Harry Potter a relikvie smrti J. K. Rowling (p)

Asi nejlepší díl série, i když u Harryho Pottera se rozhoduje jen těžko. Po dočtení jsem měla pocit, jako by kousek mě zemřel.
Jediná chyba této série je strach, že už se mi žádná kniha nebude líbit takhle moc, ani minimálně z poloviny...

11.08.2017 5 z 5


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Na klasického Harryho Pottera to samozřejmě nemá, přesto Prokleté dítě hodnotím jako moc fajn a čtivé must read pro všechny jeho fanoušky. Akorát bylo velmi bolestivé sledovat, jak Harry a ostatní postavy zestárly, což je jedna z mála chyb této knížky.
Hru bych si vážně přála vidět.

11.08.2017 5 z 5