TaronaBirk TaronaBirk komentáře u knih

☰ menu

Mad Mad Mad Mad Tess M. Puffrová

Úžasná kniha pro všechny milovníky série Zatracená láska.
V knize se dozvídáme o Maddoxově životě předtím, než potkal Annu. Je to velice zajímavý dodatek k původním třem dílům, zjišťujeme jaké měl vztahy se svou rodinou, jak se seznámil se svými kamarády a nechybí ani to, jaký je původ a význam některých jeho tetování.

Knihu určitě vřele doporučuji, díky ní lépe pochopíte Maddoxovo chování a reakce :) Autorka píše velice čtivě a mám problém se od knihy odtrhnout.
5/5

04.03.2024 5 z 5


Ztracená láska Ztracená láska Tess M. Puffrová

Toto byla zase emoční jízda! Všechny tři díly této série byly úžasné a určitě je nečtu naposledy.
Od knihy jsem se neuměla odtrhnout, hltala jsem každé slovo. Celý životní příběh jsem prožívala s Maddoxem a Annou a společně s nimi jsem se smála i brečela. Kniha byla plná zvratů a nečekaných událostí. A zamilovala
jsem si nejen Maddoxe a Annu, ale také jejich kamarády. Všechny postavy mi byly moc sympatické.
Opravdu jsem si celou sérii moc užila a těším se, až si ji zase někdy přečtu <3

15.01.2024 5 z 5


Zlomená láska Zlomená láska Tess M. Puffrová

Už první díl jsem si zamilovala, ale druhý se mi četl ještě lépe. Již se tolik neopakovaly rozhovory, jako v prvním díle.
Anna je konečně vyspělejší, má svou hlavu a nenechá si nic líbit. Dokáže se postavit otci i Maddoxovi.
Maddoxe jsem si zamilovala, jakože úplně :D Ty jeho vtipy miluju. V tomto díle jsme se toho hodně dozvěděli i o jeho minulosti.
Celkově knihu hodnotím velice kladně, byla čtivá. Dokázala jsem se vžít do hlavních postav a celý příběh s nimi prožívala. Ten konec mě hodně překvapil a už se nemůžu dočkat, až si přečtu další (a bohužel poslední) díl.
Autorka je moc šikovná a určitě si přečtu i další její knihy.

14.01.2024 5 z 5


Zatracená láska Zatracená láska Tess M. Puffrová

Zpočátku mi trochu vadilo, že byly kapitoly z pohledu Anny i Maddoxe téměř totožné. Rozhovory byly úplně stejné, dozvěděli jsme se minimum nových informací.
Jinak jsem si tuto knihu zamilovala, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Hlavní postavy jsou velice sympatické. Jen Annin otec mě často vytáčel svým chováním :D
Ihned po dočtení prvního dílu jsem začala číst druhý. Opravdu skvělá kniha, doporučuji!

14.01.2024 5 z 5