Tamar Tamar komentáře u knih

☰ menu

Vzdor Vzdor Sarah Crossan

Druhý díl mi přišel svižnější a lépe se mi četl. Děj byl plný zvratů a překvapení, za mě skvělá kniha. Myslím si, že kdyby autorka zapracovala více na detailech a závěr knihy alespoň trochu rozvedla bylo by to ještě lepší. Ale i tak jsem se od knihy nemohla odtrhnout.

05.12.2018 5 z 5


Dech Dech Sarah Crossan

Musím říct, že než jsem si zvykla na to, jak je kniha napsaná chvíli to trvalo. Neustále jsem listovala zpět, abych se ujistila, která postava je která, ale na to jsem si po chvíli zvykla a mohla se konečně soustředit na děj. Námět knihy je velice zajímavý a co se týče v komentářích zmiňovaného milostného trojúhelníku, ten mi nijak nevadil, spíš mi přišel poměrně absurdní a milostný ani nebyl. Děj knihy je podle mě svižný, zajímavý a má co do sebe. Sice to není kniha, která by mě naprosto pohltila, ale na relax a rozptýlení není vůbec špatná.

12.10.2018 4 z 5


Do Poklidné modři Do Poklidné modři Veronica Rossi

Pro mě byla kniha naprosto strhující. Příběh je opravdu svižný, neobvyklý, často se situace zvrtne tak, jak by to čtenář nečekal a neustále se tam něco děje. Knihy jsem se jednoduše nemohla nabažit. Jedinou chybou je hrozný překlad plný překlepů a chyb, o to hůř se pak kniha čte. Ale musim říct, že ani to mě ve čtení knihy nezastavilo a nemohla jsem se od ní odtrhnout.

08.10.2018 5 z 5