SolVitae SolVitae komentáře u knih

☰ menu

Protivníci Protivníci Marissa Meyer

Druhý díl je snad ještě lepší než ten první. Je tam více akce, více otázek, kdo a co je to dobré a kdo a co je to špatné. Renegáti i Anarchisti mají své pro a proti.
Postavy- Jejich charakter a vztahy mezi nimi se vylepšuje a mění, stejně jako to, co je dobré a co špatné
Příběh- Pomaličku a nakonec úplně graduje a ten konec je prostě wow a jsem vážně zvědav, jak to celé skončí
Styl psaní- Stačí jen pár stránek, které vás hned pohltí, ale to už všichni musí znát z prvního dílu a nebo předešlých knih autorky
***
Těch 400+ stránek dáte hned a budete zvědaví, jak to celé skončí. Prostě vás to vezme a nepustí.

04.08.2020 5 z 5


Hvězda Hvězda Alex Flinn

Nějak nevím co si o téhle knize myslet. Bavila mě, svým způsobem byla obyčejná a zároveň jiná. Někdy se mi protivilo chování hlavní postavy. Ovšem styl psaní byl super. Myslím, že pro mladší dívky je to dobrá kniha a mohla by je bavit.

03.07.2020 2 z 5


Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Nejdřív mě kniha dost nudila a Thomasovo chování se mi protivilo. Zachránili to jen Newt a Chuck. Ale nakonec akce a četlo se to samo. Snad v žádné chvíli to nemělo suchou část. Autor buďto popisoval akci a nebo pocity hlavního hrdiny. Sice tam některé věci byly dost velkým klišé, ale i to se zvládne. Pokud mám brát knihu jako celek, tak je to skvělé scifi. Ovšem musí se přežít některé nelogické věci a chování některých postav. A film je o hodně jiný, takže pokud vás zklamal film, kniha by vás neměla zklamat. :)

16.10.2019