Sissila Sissila komentáře u knih

☰ menu

Nenávidím a miluji Nenávidím a miluji Susan Thomas

Skvělé a zábavné dialogy. Ostrý jazýček hlavní hrdinky. Příjemné tempo. Důmyslná zápletka, láska jak jinak než jako z románu, jen trochu komplikovanější. Překvapení i pro mě, většinou upíří literaturu nečtu, ale tuhle mi kamarádka docela vychválila, tak jsem nakonec neodolala a přečetla. A vážně nelituji. Některé hlášky hlavní hrdinky jsou vskutku brilantní.

27.08.2014 5 z 5


Francouzky nespí samy Francouzky nespí samy Jamie Cat Callan

Knížka je příjemným připomenutím na maličkosti, na které v této uspěchané době mnohdy nezbývá čas. Autorka nabádá - tak jako v jiných knihách, abychom si více věřili, více se starali o sebe. A píše to velmi mile. Jako připomenutí skvělé, jako zdroj nových informací spíše k ničemu. Každopádně se dobře čte.

27.08.2014 4 z 5


Marina Marina Carlos Ruiz Zafón

Jedna z těch nejúžasnějších, na které natrefíte náhodou. Skvělý příběh, skvělá pointa. Vůbec jsem nečekala, že mě příběh tak strhne, ale inu stalo se. Zkrátka dechberoucí.

27.08.2014 5 z 5


Chvíle před koncem Chvíle před koncem Lauren Oliver

Skvělá kniha. Ze začátku jsem sice pravda hlavní hrdinku nesnášela, přišla mi jako povrchní fuchtle, ale to se postupem času změnilo. V knize je hodně zamyšlení i poučení. Moc dobrá, moc.

27.08.2014 5 z 5


Všechny barvy Země Všechny barvy Země Beth Revis

Poslední díl byl nejlepší. Taková pěkná třešinka nakonec. Jsem ráda, jak to skončilo. A určitě tuto sérii doporučuji i dále.

27.08.2014 5 z 5