RyoChiko RyoChiko komentáře u knih

☰ menu

Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

King je prostě úžasán sám. Moje druhá kniha Kinga., čtená hned po Mrtvé zone. No řekněme, že jsem z (ne)hororovky přešla do úplného hororu.
Po celou knihu mě mrazilo. Dočetla jsem jí do půlky, přesně tam, kde se náklaďák "umazal" od krve. Slzy byly na pochodu a já si řekla, že na tu knihu momentálně nemám. Třeba časem, což opravdu věřím. Ale nic to nemění na hodnocení. Kvůli své slabosti, nebudu ubírat hodnocení.
Jednoduše a stručně, kniha je naprosto úžasná. Horor jak má být.

22.03.2016 5 z 5


Mrtvá zóna Mrtvá zóna Stephen King

Moje první kniha Kinga. Hltala jsem každou její stránku, pokaždé, když bylo něco napínavé, třásla jsem se, jako vždy u dobré knihy. Co dobré, výborné. King je opravdu King své spisovatelské profese.
John byl naprosto dokonalý, až do doby, co se rozhodl, že vše vezme do svých rukou. Za to bych ho "zabila", avšak tato skutečnost rozhodně nebere na mém hodnocení nic.
Mrtvou zonu jsem četla před volbou prezidenta USA 2016. A tak si říkám... Trump je podobný Stillsonovi ? No snad ne.
Kingu, díky ti za skvost z řady tvých (ne)hororů.

22.03.2016 5 z 5


Leden Leden Gabrielle Lord

První série knih, co jsem kdy četla. Knihy mě naprosto připoutaly k sobě, jako vězně a já jsem se nemohla od nich vymanit. Četla jsem je jedním dechem a pokaždé jsem se těšila, až si pro další půjdu do knihovny (to jsem do ní ještě chodila). Takže celkově shrnuto a podtrženo, SUPER.
Četla jsem jí před pěti lety, takže od té doby jsem přečetla více "kvalitních" knih, ale tato navždy zůstává zarytá.

22.03.2016 5 z 5