Renča1987 Renča1987 komentáře u knih

☰ menu

Otcem i matkou proti své vůli Otcem i matkou proti své vůli Zdena Frýbová

Výborná, vtipná, čtivá. Příběh jednoduchý, a přeci si v něm pokaždé najdu něco nového :) Tahle kniha patří k mým oblíbeným, četla jsem ji několikrát a lumpárny Hýty a Batula mě pokaždé rozesmějí. Doporučuji všem, kteří se chtějí zasmát a odreagovat.

30.10.2019 5 z 5


Ztracený symbol Ztracený symbol Dan Brown

Četla jsem od Browna všechny knížky a bohužel, tahle se mi líbila ze všech nejméně. U jeho knih jsem zvyklá na napětí, šokující závěr a to jsem u téhle postrádala. Když to srovnám třeba s Infernem, tak je Ztracený symbol jen velmi slabý odvar.

30.10.2019


Bohatá dívka, chudá dívka Bohatá dívka, chudá dívka Lesley Lokko

Nápad zajímavý, ale dočetla jsem ji jen silou vůle. Místy to bylo dost zmatené, že jsem nechápala, kdo je kdo a co se zrovna řeší. Děj se táhl, neměl žádný spád. Gramatické chyby byly opravdu katastrofální.....škoda.

30.10.2019


Motýlí ostrov Motýlí ostrov Corina Bomann

Doporučuji. Bylo to příjemné a zajímavé čtení. Příběh mě doslova pohltil a četla jsem jako o závod. Ačkoliv je to příběh o velké lásce a velkém tajemství, není to červená knihovna. Bavilo mě, že jsem se dočetla i spoustu zajímavostí z historie.

19.11.2017


Nebe může počkat Nebe může počkat Cally Taylor

Mně se teda moc nelíbila....., přišla mi taková nemastná, neslaná, předvídatelná. Hlavní hrdinka byla s prominutím pěkně sobecká blbka, a konec mě teda pěkně zklamal.

23.05.2017 1 z 5